The Last Sect (2006)

Bite me!

3,6 details

  • Horror
  • Thriller
  • Canada
Canada

De laatste sekte van vampieren staat op de rand van uitsterven. De apocalyptische strijd tussen Anna, de leider van de bende en de opeenvolgende generaties van de familie Van Helsing heeft al eeuwen geduurd. Maar de bende heeft nu een nieuw medium ontdekt om aan slachtoffers te komen: het internet. Via een website voor dating proberen ze zoveel mogelijk nietsvermoedende jonge slachtoffers te lokken. Een journaliste die eerst sceptisch was over de legende besluit op eigen houtje een onderzoek in te stellen. Maar zonder dat ze het weet verliest ze alle sporen van haar vrijheid, raakt ze steeds meer in de ban van de verleidelijke Anna en wordt ze haar marionet.

Regie
Jonathan Dueck
Cast
David Carradine, Julian Richings, Sebastien Roberts, Richard Blackburn, Deborah Odell, Natalie Brown, Megan Fahlenbock, Joe MacLeod, Erin Berry, Christine Tizzard, Rosalba Martinni, Kasia Vassos, Nicole Sherman, Jordan Dyck, Claire Oleson.
Release
10.09.2006

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Last Sect

acties