Guarding Eddy (2004)

6,7 details

  • Drama
  • Sport
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Eddie is een geestelijk gehandicapte jongen met een zwak voor sport. Mike is een talentvolle basketbalspeler met een gouden toekomst. De twee komen elkaar tegen in een daklozencentrum, waar Mike een taakstraf uitvoert.Eddie is daar terecht gekomen nadat hij door zijn vader het huis uit is geschopt. De twee worden aan elkaar gekoppeld en als Eddie op een dag een auto-ongeluk krijgt, neemt Mike hem in huis. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de man die alleen maar kan dromen van een profcarriere en de man die deze droom bijna door zijn handen liet glippen.

Regie
Scott McKinsey
Cast
Anna Maria Horsford, Lee Garlington, Steven Williams, Dominic Scott Kay, Brian Presley, Kiko Ellsworth, Byron McIntyre, Diane Sellers, Susan Haskell, John Homa, Reign Morton, Marie Wilson, Keyon Dooling, Paul Davidson, Erin Hershey.
Release
01.01.2004

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Guarding Eddy

acties