Ciao Stefano (2007)

6,2 details

  • 105 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Italië
105 Min Italië

De 36 jarige Stefano Nardini speelt in een bandje met een stel twintigers en is bij lange na niet de rockster die hij eigenlijk moet zijn. Wanneer hij alleen nog zijn gitaar en een auto met haperende deuren heeft, is het de hoogste tijd om zijn familie weer eens op te zoeken en na te denken over de rest van zijn leven. Thuis blijkt echter alles veranderd. Zijn vader heeft een hartaanval gehad en speelt nu alleen nog maar golf, terwijl zijn moeder op zoek naar levensgeluk zweverige bijeenkomsten bezoekt en zijn zusje Angela is gestopt met studeren en als dolfijnentrainer werkt. Dan is er nog Stefano’s oudere broer Angelo die zonder succes probeert de kersenfabriek van de familie te runnen. Stefano heeft het gevoel dat hij voor al deze mensen moet zorgen en ze met alles moet helpen . Totdat hij inziet dat hij vooral voor zichzelf moet zorgen en dat het met de rest dan ook wel goed komt.

Alt titel
Non pensarci
Regie
Gianni Zanasi
Cast
Caterina Murino, Valerio Mastandrea, Paolo Briguglia, Giuseppe Battiston, Edoardo Gabbriellini, Teco Celio, Gisella Burinato, Natalino Balasso, Paolo Sassanelli, Anita Caprioli, Dino Abbrescia, Luciano Scarpa, Valentina Fois, Paola Bechis, Raffaella Reborini, Riccardo Bucchi, Chiara Bucchi.
Release
01.09.2007

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Ciao Stefano

acties