play

6,2 details

  • 100 Min
  • Drama
  • Komedie
  • Verenigde Staten
100 Min Verenigde Staten

Wanneer de knappe broers Tom en Robbie op school komen, denkt Georgia dat de droom over het vriendje is uitgekomen. Maar als ze Robbie met haar aartsrivale Lindsay ziet, bedenkt ze een plan om Robbie duidelijk te maken dat zij de rijpe, ontwikkelde vriendin is die hij verdient. Jammer genoeg verlopen Georgia’s plannen - waaronder tongzoen-lessen, Lindsay stalken en haar benen oranje verven - niet echt gladjes. Naast haar eigen liefdesproblemen maken Georgia’s ouders een turbulente tijd door. Het gevolg is dat Georgia het gevoel heeft dat de verantwoordelijkheid voor het bij elkaar houden van het gezin op haar schouders rust. Terwijl ze druk bezig is Robbie te veroveren en het gezin bij elkaar te houden, verandert Georgia van een egoïstisch meisje in een jonge vrouw.

Regie
Gurinder Chadha
Cast
Aaron Johnson, Eleanor Tomlinson, Georgia Groome, Kimberley Nixon, Liam Hess, Georgia Henshaw, Sean Bourke, Manjeeven Grewal, Tommy Bastow, Eva Drew, Ingrid Oliver, Tamara Notcutt, Matt Brinkler, Alan Davies, Karen Taylor, Steve Jones.
Release
25.07.2008
Release DVD
28.04.2009

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Angus, Thongs and Perfect Snogging

acties