The Duellists (1977)

Fencing is a science. Loving is a passion. Duelling is an obsession.

7,1 details

  • Drama
  • Actie
  • Oorlog
  • Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk

De jonge huzaar Armand D'Hubert wordt onder verwarrende omstandigheden uitgedaagd om een duel aan te gaan met een mede-officier, Gabriel Feraud. Feraud is erop gebrand om het akkefietje tussen beiden te beslechten door middel van een duel. D'Hubert raakt zijn minnares kwijt, brengt zijn leven ontelbare malen in gevaar en zijn naam krijgt een onwelkome negatieve klank door het gebeuren. De erecode der huzaren verplicht hem echter om telkens weer de strijd aan te gaan met Feraud. Na de oorlog keert D'Hubert terug naar zijn familie, trouwt en werkt verder aan zijn militaire carrière. Feraud verdwijnt in de vergetelheid, totdat hij op een dag opduikt uit het verleden en D'Hubert dwingt tot een nieuw duel

Regie
Ridley Scott
Cast
Harvey Keitel, Albert Finney, Edward Fox, Keith Carradine, Alun Armstrong, Tom Conti, John McEnery, Robert Stephens, Diana Quick, Alan Webb, Meg Wynn Owen, Jenny Runacre, Gay Hamilton, Cristina Raines, Maurice Colbourne.
Budget
$ 900.000
Release
31.08.1977

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Duellists

acties