The Visitor (2007)

Connection is everything

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Prachtige film over alweer een niet zo'n mooi onderwerp dat te maken heeft met het beleid in Amerika dat zich niet van zijn mooie kant toont.
Deze film toont alweer een van de minder mooie kanten van het beleid van de vorige president in de States en ben eigenlijk wel eens benieuwd of de huidige president daar al iets aan heeft veranderd.
Gelukkig dat er filmen zijn die dit misdadige optreden aanklagen en dat vooral ook dat misdadig sujet niet meer aan de macht is.

timdekw

Avatar

Ik snap zowel de hoge waardering op Filmtotaal als die op Imdb niet. Ik heb het dan ook flink omlaag geholpen hier op Filmtotaal met een 4 als cijfer.

Waarom zo'n laag cijfer? Heb je even?

Het verhaal is erg voorspelbaar, langdradig, saai. De acteurs komen erg inspiratieloos over en het lijkt wel of ze hun tekst woord voor woord oplezen van de auto-cue.
De dialogen zijn soms bij het belachelijke af zo vaag en onnatuurlijk komen ze over. Naar mijn idee is het een drama, maar het dramatische is totaal aan me voorbij gegaan. Het einde vind ik nog het bizarste en meest onwaarschijnlijke en raakte me daarom dus ook totaal niet.
Door de hoge waarderingen, de oscar nominaties vorig jaar en de goeie dingen die ik over de film had gehoord verwachte ik dus een prachtig drama, maar man o man wat voel ik me bedrogen....