6,2 details

  • Drama
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Rechercheur Frank Janek krijgt een bijzondere zaak toegewezen. Zes inwoners van een chique appartementengebouw op Broadway worden het slachtoffer van een bizar moordgelag. De lichamen worden ontdekt door de eigenaar en prominentste bewoner Alex Bodosh, een Broadway-producer die net zo arrogant is als succesvol. Hoewel Janek's verdenkingen eerst uitgaan naar de zich nogal verdacht gedragende Bodosh, begint hij al snel te vermoeden dat de woede van de moordenaar niet gericht is op personen maar op het gebouw. Hij ontdekt dat in het complex twintig jaar geleden een vrouw werd vermoord. De hulpkreten van haar zesjarige zoontje werden door de buren genegeerd

Regie
Robert Iscove
Cast
Liev Schreiber, William Shatner, Richard Crenna, Jude Ciccolella, Philip Bosco, Helen Shaver, Gordon Currie, Cliff Gorman, Cynthia Martells, Paul Hecht, Harvey Atkin, Scott Wentworth, Gale Garnett, Jonathan Welsh, Lisa Howard.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Janek: The Silent Betrayal

acties