7,7 details

  • 121 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Japan
121 Min Japan

Derde en laatste episode na ‘Twilight Samurai’ en ‘The Hidden Blade’ uit de Samurai trilogie van Yoji Yamada. Een laag geplaatste Samurai bekleedt een positie als voorproever aan het kasteel, maar droomt van de dag waarop hij zijn eigen Kendo school kan openen. Nadat hij voor de superieure leider van de clan een schotel met schaaldieren heeft voorgeproefd raakt Shinnojo (Takuya Kimura) ziek omdat het voedsel, buiten het seizoen, bedorven bleek. Hij hersteld, maar raakt het licht in zijn ogen kwijt en daarmee ook zijn baan. Het is nu aan Kayo (Rei Dan), zijn liefdevolle en plichtsgetrouwe vrouw, om voor hen beiden zorg te dragen maar wanneer ze door wantrouwen en misverstanden uit elkaar worden gedreven, leert Shinnojo zijn vaardigheden met het zwaard opnieuw, nu als blindeman, onder de knie te krijgen om de eer van zijn geliefde Kayo te kunnen verdedigen.

Regie
Yôji Yamada
Cast
Takuya Kimura, Kaori Momoi, Koen Kondo, Takashi Sasano, Tokie Hidari, Ken Ogata, Nenji Kobayashi, Toshiki Ayata, Rei Dan, Nobuto Okamoto, Makoto Akatsuka, Mitsugoro Bando, Hiroko Tai, Yasuo Daichi.
Release
01.12.2006

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Bushi no ichibun

acties