Columbus Day (2008)

A game of life & death.

4,6 details

  • 90 Min
  • Thriller
  • Misdaad
  • Drama
  • Verenigde Staten
90 Min Verenigde Staten

Na de roof van zijn leven gepleegd te hebben, verbergt een dief zich in het stadspark waar hij plannen maakt om de gestolen goederen uit te laden en te verbergen. Daar begint hij een ongewone vriendschap met een vroegrijpe jongen, die hem aanspoort om zijn ex-vrouw en zijn van hem vervreemde dochter te telefoneren. Hij hoopt dat zij zich kunnen herenigen nu hij op het punt staat om rijk te worden. Maar als zijn businessdeal uiteen begint te vallen, vecht hij om zijn kind te houden en haar van de misdaad te behoeden. Hij wil naar Florida vluchten en zich daar bij zijn familie voegen.

Regie
Charles Burmeister
Cast
Val Kilmer, Ivana Milicevic, Bobb'e J. Thompson, Ashley Johnson, Marg Helgenberger, Wilmer Valderrama, Richard Edson, Rick Avery, Shelley Malil, Lobo Sebastian, Sean Blakemore, Mark Kelly, Michael Muhney, David Winston Barge, Larrs Jackson, Melissa Bacelar, Bryan Hanna, Rocco Passafaro, Eric Thomas Wilson, Marc Schaffer, Courtney Thomas, Miles Platt, Wilson Tai.
Release
29.08.2008
Release DVD
30.06.2009

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Columbus Day

acties