The Hole (2009)

What Are You So Afraid Of?

In Joe Dantes nieuwste horror neemt het drama de overhand, wat ten koste gaat van de frisheid die zijn eerdere films kenmerkte. De 3D-vormgeving is gelukkig goed verzorgd.
play

5,9 details

  • 92 Min
  • Avontuur
  • Fantasy
  • Thriller
  • Verenigde Staten
92 Min Verenigde Staten

Susan verhuist met haar twee tienerzoons naar een landelijk huis. Wanneer de twee broers in de kelder een geheime deur ontdekken, welk naar een donker, bodemloos hol leidt, realiseren ze zich dat het een doorgang is naar hun duisterste nachtmerries en angsten.

Regie
Joe Dante
Cast
Bruce Dern, Haley Bennett, Teri Polo, Chris Massoglia, Nathan Gamble, Merritt Patterson, John DeSantis, Quinn Lord, Ali Cobrin, Peter Shinkoda, Chord Overstreet, Chelsea Ricketts, Mark Pawson, Douglas Chapman, Jonathan Bruce.
Release
09.09.2009
Release NL
17.03.2011
Release DVD
06.09.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Joe Dante | Cast: Chris Massoglia (Dane), Haley Bennett (Julie), Nathan Gamble (Lucas), Teri Polo (Susan), e.a. | Speelduur: 92 minuten | Jaar: 2009

Voor de zoveelste keer moeten broers Dane en Lucas met hun moeder mee verhuizen. Het dorpje valt vies tegen na het leven in de grote stad, maar dan vinden ze een verborgen luik in de kelder van hun nieuwe huis. Aan de zes sloten die de klep ferm dichthouden hebben ze geen boodschap; het luik gaat open. Wat ze aanvankelijk vinden is een gapend gat waar geen bodem in lijkt te zitten.

Best cool, vinden de twee jongens, en ze besluiten de vreemde vondst aan buurmeisje Julie te laten zien. Ze slepen haar mee in het onheil, want ze vergeten de boel op slot te doen. De poort van het Kwaad staat wagenwijd open.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

The Hole Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

movieplanet124

"...Ik heb deze Film gisteren gekeken ik vondt het geen slecht film maar het duurde allemaal veel te lan......"

Acer

"...Deze film is toch wel leuk, vooral voor kinderen. Altijd wel iets spannend, waar zij zich mee kunnen......"

tcjr

"...Zojuist gezien in Bangkok, weinig 3D, slap verhaal en bijzonder slechte special effects en een nog s......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Hole

acties