5,2 details

  • 90 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
90 Min Verenigde Staten

Lola is de beeldschone erfgename van een familiefortuin. Om het geld te krijgen moet ze aan één voorwaarde hebben voldaan: voor ze 25 wordt, moet ze in het huwelijksbootje zijn gestapt. Wanneer Lola haar verloofde twee dagen voor het huwelijk betrapt met een andere vrouw, dreigt niet alleen de trouwerij maar ook de erfenis aan haar neus voorbij te gaan. Lola moet binnen twee dagen een nieuwe bruidegom vinden! De ruige muzikant Bo blijkt bereid om tegen betaling met haar te trouwen. Lola heeft weinig keuze, maar dan moet Bo snel worden omgetoverd van de lomperik die hij is tot de perfecte schoonzoon!

Regie
Kris Isacsson
Cast
Nadine Velazquez, Mario López, Luce Rains, William Sterchi, Mark Consuelos, Tempestt Bledsoe, Rosa Arredondo, Jayce Bartok, Erik Estrada, Kate Micucci, Kisha Sierra, Mike Miller, Erin Ross, Casey Messer, Michael Neithardt.
Release
24.01.2008
Release DVD
04.08.2009

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Husband for Hire

acties