Did You Hear About the Morgans? (2009)

We're not in Manhattan anymore.

Hugh Grant en Sarah Jessica Parker ongelukkig getrouwd in tenenkrommend slechte komedie.
play

4,2 details

  • 103 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
103 Min Verenigde Staten

In New York City, wordt een ongelukkig getrouwd koppel getuige van een moord. Ze zijn daarom noodgedwongen te verhuizen naar een klein dorpje in de cowboystad Wyoming. Hier moeten ze deel nemen aan een speciaal beschermingsprogramma van de overheid.

Regie
Marc Lawrence
Cast
Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Sam Elliott, Elisabeth Moss, Mary Steenburgen, Michael Kelly, Natalia Klimas, Vincenzo Amato, Seth Gilliam, Sharon Wilkins, Kim Shaw, Sándor Técsy, Jesse Liebman, Kevin Brown, Steven Boyer.
Budget
$ 58.000.000
Opbrengst
$ 78.331.000
Release
17.12.2009
Release NL
21.01.2010
Release DVD
11.05.2010

Filmtotaal Recensie

Regie: Marc Lawrence | Cast: Hugh Grant (Paul Morgan), Sarah Jessica Parker (Meryl Morgan), Natalia Klimas (Monique Rabelais), Vincenzo Amato (Girard Rabelais), e.a. | Speelduur: 103 minuten | Jaar: 2009

Hugh Grant heeft er geen zin meer in. Hij roept al een tijdje dat hij wil stoppen met acteren en dat is in zijn laatste film duidelijk te zien. Na Did You Hear About the Morgans mag hij met een gerust hart het filmtoneel verlaten, want op zijn routinematige spel zit niemand meer te wachten. In het verleden wist hij met films als Four Weddings and a Funeral en Two Weeks Notice nog menig vrouwenhart (en soms ook mannenhart) te verwarmen, maar nu is hij helaas weinig vernieuwend meer.

Grant lijkt in zijn laatste film op de automatische piloot te acteren. Zijn herhalingstoer als beroepskluns irriteert meer dan dat hij op de lachspieren werkt. Zijn grappen komen niet aan en hij laat met zijn passieloze spel blijken dat zijn succesjaren, pijnlijk genoeg, ver achter zich liggen. Zijn tegenspeelster Sarah Jessica Parker speelt ook niet echt de sterren van de hemel. Ook zij weet niet te overtuigen met haar uitgemolken Sex and The City-kunstje als neurotische New Yorkse die niet zonder haar stad kan.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Did You Hear About the Morgans? Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

gg_kelly

"...Heb het eerste deel alleen gezien, mijn aandacht bleef er niet echt bij. dus voor mij geen succesvol......"

mootje1995

"...:r:r stomme film!!..."

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Did You Hear About the Morgans?

acties