Did You Hear About the Morgans?

Did You Hear About the Morgans? (2009)

We're not in Manhattan anymore.

Hugh Grant en Sarah Jessica Parker ongelukkig getrouwd in tenenkrommend slechte komedie.

4,2 details

  • 103 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
103 Min Verenigde Staten

In New York City, wordt een ongelukkig getrouwd koppel getuige van een moord. Ze zijn daarom noodgedwongen te verhuizen naar een klein dorpje in de cowboystad Wyoming. Hier moeten ze deel nemen aan een speciaal beschermingsprogramma van de overheid.

Regie
Marc Lawrence
Cast
Mary Steenburgen, Sam Elliott, Sarah Jessica Parker, Hugh Grant, Elisabeth Moss, Seth Gilliam, Michael Kelly, Vincenzo Amato, Sharon Wilkins, Kim Shaw, Jesse Liebman, Steven Boyer, Natalia Klimas, Sándor Técsy, Kevin Brown.
Budget
$ 58.000.000
Opbrengst
$ 78.331.000
Release
17.12.2009
Release NL
21.01.2010
Release DVD
11.05.2010

Filmtotaal Recensie

Regie: Marc Lawrence | Cast: Hugh Grant (Paul Morgan), Sarah Jessica Parker (Meryl Morgan), Natalia Klimas (Monique Rabelais), Vincenzo Amato (Girard Rabelais), e.a. | Speelduur: 103 minuten | Jaar: 2009

Hugh Grant heeft er geen zin meer in. Hij roept al een tijdje dat hij wil stoppen met acteren en dat is in zijn laatste film duidelijk te zien. Na Did You Hear About the Morgans mag hij met een gerust hart het filmtoneel verlaten, want op zijn routinematige spel zit niemand meer te wachten. In het verleden wist hij met films als Four Weddings and a Funeral en Two Weeks Notice nog menig vrouwenhart (en soms ook mannenhart) te verwarmen, maar nu is hij helaas weinig vernieuwend meer.

Grant lijkt in zijn laatste film op de automatische piloot te acteren. Zijn herhalingstoer als beroepskluns irriteert meer dan dat hij op de lachspieren werkt. Zijn grappen komen niet aan en hij laat met zijn passieloze spel blijken dat zijn succesjaren, pijnlijk genoeg, ver achter zich liggen. Zijn tegenspeelster Sarah Jessica Parker speelt ook niet echt de sterren van de hemel. Ook zij weet niet te overtuigen met haar uitgemolken Sex and The City-kunstje als neurotische New Yorkse die niet zonder haar stad kan.

alle artikelen (2)

Did You Hear About the Morgans? Nieuwsberichten