5,5 details

  • 95 Min
  • Familiefilm
  • Drama
  • Avontuur
  • België
  • Nederland
95 Min België

De scholieren van het Spangalis College verlaten hun vertrouwde schoolomgeving en gaan op werkweek naar de Ardennen. Onder leiding van docent Jochem en Miss Madge (docente Engels) voeren de leerlingen in teams opdrachten uit met als hoogtepunt een zware dropping aan het eind van de week. De onderlinge verwikkelingen staan een soepele samenwerking in de weg. Hebben de scholieren zich het verloop van deze week iets te rooskleurig voorgesteld? Tijdens een zeer spannende reddingsactie worden de zaken op scherp gezet en ontdekt iedereen wat hij waard is.

Regie
Diede In't Veld
Cast
Marius Gottlieb, Roos Smit, Jasper Gottlieb, Kimberly Klaver, Gaby Blaaser, Fatma Genç, Judy Doorman, Chemsedine Amar, Titia Hoogendoorn, Vincent Moes, Jeffrey Hamilton, Talisia Misiedjan, Felix Burleson, Steef Hupkes, Sebastian Wulff, Yamill Jones, Cees Gerdes.
Release
30.09.2009
Release NL
01.10.2009
Release DVD
09.02.2010

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

moviejuul

"...Ik vind dit een hele goede film. Met goede acteurs..."

Rudebox

"...GATVER...heb toch zo'n hekel aan die Nederlandse kinderfilms..!! :r Ook "Zoop" of hoe dat ook hee......"

Spangas op survival

acties