Old Dogs (2009)

Sit. Stay. Play Dad.

Twee mannen moeten op twee lastige koters passen met alle gênante gevolgen van dien. Met dit uitgangspunt kan het toch niet anders dan dat Old Dogs de beste komedie van dit jaar is.
play

4,1 details

 • 88 Min
 • Komedie
 • Familiefilm
 • Verenigde Staten
88 Min Verenigde Staten

Wanneer twee vrienden en tevens collega's het helemaal lijken te hebben gemaakt worden plots hun plannen gedwarsboomd. Zij moeten twee weken op een zesjarige tweeling passen. Maar wat moeten de twee mannen ermee? Ze nemen de kinderen mee naar een zomerkamp waar zij door de kampleider worden aangezien als homo-koppel. Voor de zekerheid houdt hij een oogje in het zeil.

Regie
Walt Becker
Cast
John Travolta, Robin Williams, Matt Dillon, Kelly Preston, Bernie Mac, Seth Green, Rita Wilson, Amy Sedaris, Ann-Margret, Lori Loughlin, Sab Shimono, Ella Bleu Travolta, Conner Rayburn, Residente, Kevin Yamada.
Budget
$ 35.000.000
Opbrengst
$ 92.219.310
Release
24.11.2009
Release NL
24.12.2009
Release DVD
28.09.2010

Filmtotaal Recensie

Regie: Walt Becker | Cast: Robin Williams (Dan), John Travolta (Charlie), Kelly Preston (Vicky), Conner Rayburn (Zach), Ella Bleu Travolta (Emily), Seth Green (Ralph White), Matt Dillon (Barry), e.a. | Speelduur: 88 minuten | Jaar: 2009

Voor Robin Williams stond 2009 in het teken van vaders met opvoedingsproblemen. In Old Dogs speelt hij een vader die er opeens achter komt dat hij een tweeling heeft. In World’s Greatest Dad worstelt hij met het feit dat zijn zoon een oversekst klootzakje is. Het is fascinerend om te zien hoe groot het verschil is tussen beide films. World’s Greatest Dad kan zonder twijfel als één van de betere films van Williams worden beschouwd, terwijl Old Dogs één van de slechtste is. Jammer genoeg is het vooralsnog onwaarschijnlijk dat World’s Greatest Dad een Nederlandse release krijgt. Ik moet me dan ook inhouden om deze recensie niet te gebruiken om die film uitgebreid te promoten. Old Dogs is namelijk tenenkrommend slecht. Sterker nog: die omschrijving heeft meer inhoud dan de film zelf.

Old Dogs is een lekker ongecompliceerde film die in de trailer al helemaal voorgekauwd wordt. We hebben het concept bovendien al duizenden keren eerder gezien, zij het

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Old Dogs Nieuwsberichten

 • Old Dogs trailer

  Old Dogs trailer

  Bram de Groot,

  Van de maker van Wild Hogs en Van Wilder.

  mode_comment 7

Laatste reacties

MovieMazzter

"...Helaas een voorbeeld van een matige Amerikaanse comedy film. Af en toe een lach en een grappig momen......"

marcjeb

"...Een dikke 9. Ik verwachte een leuke grappige flauwe ''filmkomedie'' En dit is ook precies wat ik......"

Sanndraa89

"...Bovenverwachting heb ik echt dubbel gelegen van het lachen en de tranen rolde langs mijn wangen. Voo......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Old Dogs

acties