Remember Me (2010)

Live in the moments.

Twilight-ster Pattinson doet wat er van hem verwacht wordt in gemiddeld romantisch drama.
play

6,1 details

  • 113 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
113 Min Verenigde Staten

Tyler Roth is een jongen die na de zelfmoord van zijn broer en de scheiding van zijn ouders in een staat van totale lethargie belandt. In schril contrast daarmee staat een jonge vrouw, Ally Craig (De Ravin), die een tragedie heeft meegemaakt maar daarna juist de carpe diem-filosofie omarmt. De twee krijgen wat met elkaar, maar niet al het emotionele puin is meteen geruimd.

Regie
Allen Coulter
Cast
Robert Pattinson, Pierce Brosnan, Chris Cooper, Lena Olin, Emilie de Ravin, Caitlyn Rund, Ruby Jerins, Moisés Acevedo, Noel Rodriguez, Tate Ellington, Gregory Jbara, Kevin P. McCarthy, Angela Pietropinto, David Deblinger, Athena Currey.
Budget
$ 20.000.000
Release
12.03.2010
Release NL
01.04.2010
Release DVD
26.07.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Allen Coulter | Cast: Robert Pattinson (Tyler Hawkins), Emilie de Ravin (Ally Craig), Chris Cooper (Neil Craig), Pierce Brosnan (Charles Hawkins), Ruby Jerins (Carolyne Hawkins), Lena Olin (Diane Hirsch), e.a. | Speelduur: 113 minuten | Jaar: 2010

Met de twee Twilight-delen werd hij een ster en die zal met het derde (deze zomer) en vierde deel (volgend jaar) alleen nog maar verder rijzen. Robert Pattinson doet met een hoofdrol in Remember Me voor het eerst een poging los te komen van zijn doorbraakpersonage Edward Cullen.

Voor de ogen van de elfjarige Ally wordt haar eigen moeder doodgeschoten. Tien jaar later volgen we Tyler Hawkins die de zelfmoord van zijn broer maar niet kan verwerken. Wanneer hij tijdens een avond stappen betrokken raakt bij een vechtpartij wordt hij opgepakt door een hardhandige politieagent. Om de agent terug te pakken legt Tyler het aan met zijn aantrekkelijke dochter Ally. Hun beider familieverlies schept een sterke band en de twee krijgen een relatie. Een mooie toekomst samen wordt alleen nog in de weg gestaan door de waarheid: Tyler weet dat hij Ally moet vertellen waarom hij in eerste instantie met haar uit wilde.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Remember Me Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

mar1987

"...Waarom zegt banned niks terug? ben je op zoek naar de juiste woorden of de juiste spelling?..."

mar1987

"...[quote=gg_kelly]het einde melig?!?! Ik denk dat jij een andere film hebt gezien, of misschien je oge......"

gg_kelly

"...[quote=Banned]Dat einde zo klef en melig!!! Belachelijk voor woorden. Verder was de film gewoonweg e......"

Remember Me

acties