Killers (2010)

Marriage... give it your best shot.

Reviews (1)

timdekw

Avatar

Ik had al weinig positieve berichten over deze film gehoord dus ik verwachtte er weinig van. En dat was misschien maar goed ook, want hierdoor viel de film niet zó erg tegen als ik had verwacht. Maar begrijp me niet verkeerd, de film is nog steeds niet erg goed.
Ashton Kutcher weet mij wederom niet te overtuigen, niets nieuws. Ashton Kutcher in That 70's Show, leuk? JA! In Dude where's my car? Leuk? Ja! In alle andere films waar hij in speelt vind ik hem vaak de zwakste schakel. Hij speelt in genoeg goeie films, maar al hadden ze Kutcher vervangen voor een betere acteur dan hadden die films ook vele malen beter geweest. Denk aan The Butterfly Effect, The Guardian, maar goed ik draaf af
Katherine Heigl was dan opzich nog best leuk, maar ze is weleens leuker geweest en het feit dat ze altijd maar dezelfde rollen speelt gaat toch wel een beetje vervelen.
De actie in Killers is opzich best goed, maar niet geweldig. De geslaagde grappen zijn op één hand te tellen en dat komt vooral omdat er weinig nieuwe/originele grappen voorbij komen. Het leukste aan de film zijn dan toch nog de huurmoordenaars die het koppel achter zich aan krijgt. Misschien leuk voor de fans van Kutcher en Heigl, maar niets nieuws voor de doorgewinterde filmkijker.