timdekw Avatar

timdekw

Laatste reviews

Face/Off(1997)

"...Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk..."

Tucker and Dale vs. Evil(2010)

"...(2010) bioscoop Ik was door mijn favoriete bioscoopketen uitgenodigd om deze film tijdens een exclusieve voorvertoning te komen kijken en die kans..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik ben afgelopen zaterdag met weinig verwachtingen naar de film gegaan en ik moet zeggen dat het me geheel is meegevallen. Wederom snap ik de extreem..."

The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006)

"...Ik heb zojuist The Fast & The Furious: Tokyo Drift zitten kijken.... :( Dat zijn 100 minuten van mijn leven welke ik nooit meer terug krijg. Ik..."

Hannibal Rising(2007)

"...Ik verwachtte niet veel van de film, maar het is me geheel meegevallen. Ik vond het wel leuk om te zien hoe Hannibal Lecter is geworden zoals hij in..."

Laatste reacties

"...[quote=Bukowski]Misschien doet het je denken aan [i]About Smith[/i]. Mij in ieder geval wel een beetje.[/quote] Ja, dat is em! Ik denk het haast wel ja. Erg goeie film trouwens...."
Everybody's Fine
"...Lijkt de synopsis van deze film misschien héél erg veel op die van een andere, want na het lezen ervan dacht ik dat ik de film al gezien had, maar na het zien van de trailer ben ik er vrij zeker van dat ik de film nog nooit gezien heb??? Vreemd........."
Everybody's Fine
"...Neem deze film vooral niet te serieus en dan is de tweede helft best komisch. Helaas nooit hilarisch of geweldig goed, maar absoluut een vermakelijk tussendoortje. 7,5/10..."
Botched
"...[quote=Mark]Over een tijdje ga ik deze nog wel een keer kijken, nu denk ik toch dat ze dood was.[/quote] Ik heb de film zojuist gekeken en ik denk van niet. [spoiler]het witte busje die ze zag vlak voor ze 'verongelukte', hetzelfde busje als waar......"
After.Life
"...Ik ben het met alles eens wat hierboven staat, zelfs het cijfer is hetzelfde, want ook ik vind de film nog net een 5 waard. Ik heb me behoorlijk zitten vervelen en moest moeite doen om mijn aandacht bij de film te houden...."
Fighting

laatste ratings

watchlist

timdekw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.