timdekw Avatar

timdekw

Laatste reviews

Face/Off(1997)

"...Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk..."

Tucker and Dale vs. Evil(2010)

"...(2010) bioscoop Ik was door mijn favoriete bioscoopketen uitgenodigd om deze film tijdens een exclusieve voorvertoning te komen kijken en die kans..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik ben afgelopen zaterdag met weinig verwachtingen naar de film gegaan en ik moet zeggen dat het me geheel is meegevallen. Wederom snap ik de extreem..."

The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006)

"...Ik heb zojuist The Fast & The Furious: Tokyo Drift zitten kijken.... :( Dat zijn 100 minuten van mijn leven welke ik nooit meer terug krijg. Ik..."

Hannibal Rising(2007)

"...Ik verwachtte niet veel van de film, maar het is me geheel meegevallen. Ik vond het wel leuk om te zien hoe Hannibal Lecter is geworden zoals hij in..."

Laatste reacties

"...Eindelijk! ..."
'Voor de reaguurders op FT'
"...Nee hoor. Het is ook weleens goed iets gewoon op zichzelf te laten staan. Hou de mysterie van het origineel in stand en ga het niet verpesten met een vervolg die verklaringen geeft en ongetwijfeld weer grootser en actievoller wordt. Bedenk in plaats......"
Komt er een 'Bird Box' sequel?
"...Daarnaast is dit een boek verfilming en was het boek een stuk eerder uit dan A Quiet Place. De trailer van A Quiet Place deed mij toentertijd juist aan dit boek denken. Uiteindelijk zijn beide wel verschillend genoeg en aan deze trailer te zien wordt......"
Griezelige trailer grootse Netflix-film 'Bird Box' met geblinddoekte Sandra Bullock!
"...Ik ben het helemaal eens met wat jullie zeggen over de uit balans zijnde tweede GotG film. De humor was te dominant, waardoor er weinig sprake was van spanning of emotie. Alsnog een vermakelijke film. Wat Thor: Ragnarok betreft denk ik daar precies h......"
Marvel Studios schrapt 2020-film; drie kandidaten 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

laatste ratings

watchlist

timdekw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.