timdekw Avatar

timdekw

Laatste reviews

Face/Off(1997)

"...Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk..."

Tucker and Dale vs. Evil(2010)

"...(2010) bioscoop Ik was door mijn favoriete bioscoopketen uitgenodigd om deze film tijdens een exclusieve voorvertoning te komen kijken en die kans..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik ben afgelopen zaterdag met weinig verwachtingen naar de film gegaan en ik moet zeggen dat het me geheel is meegevallen. Wederom snap ik de extreem..."

The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006)

"...Ik heb zojuist The Fast & The Furious: Tokyo Drift zitten kijken.... :( Dat zijn 100 minuten van mijn leven welke ik nooit meer terug krijg. Ik..."

Hannibal Rising(2007)

"...Ik verwachtte niet veel van de film, maar het is me geheel meegevallen. Ik vond het wel leuk om te zien hoe Hannibal Lecter is geworden zoals hij in..."

Laatste reacties

"...Dit bericht slaat zo enorm nergens op, wat voor iedereen meteen duidelijk is, dat het me niets zou verbazen als deze geüpdate gaat worden op de eerste van volgende maand... ???? ..."
Wat is nou de goede kijkvolgorde van de verwarrende 'Fast & Furious'-franchise?
"...Ik vind je commentaar ook niet perse onterecht hoor. Ik denk dat het in mijn specifieke geval gewoon scheelt dat ik wel iets meer achtergrondinformatie heb vanwege de boeken en het daarom allemaal wat beter kan accepteren. En daarnaast, wat ik al ze......"
Netflix geeft 'The Witcher' een opvallende film!
"...Wellicht scheelt het dat ik de boeken gelezen heb en dus wel al enigszins wist wat me te wachten stond. :) Het gros van de dingen die je daar opnoemt komen rechtstreeks uit de eerste 2 boeken. De The Witcher reeks gebruikt heel veel sprookjesverhalen......"
Netflix geeft 'The Witcher' een opvallende film!
"...Ik heb me prima vermaakt met het eerste seizoen. Ja, het was erg episodisch, maar dat zijn de eerste 2 boeken ook. En sommige plot elementen die hier bekritiseerd worden komen één op één uit de boeken. De vergelijking met GoT zou niet gemaakt moeten......"
Netflix geeft 'The Witcher' een opvallende film!
"...Het is complot. Disney heeft in het geheim ook filmtotaal gekocht. Alles Disney is positief en allemaal subliminale boodschappen om ons ertoe aan te zetten Netflix op te zeggen. ..."
Disney+ deelt Netflix een eerste 'tik' uit?

laatste ratings

watchlist

timdekw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.