timdekw Avatar

timdekw

Laatste reviews

Face/Off(1997)

"...Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk..."

Tucker and Dale vs. Evil(2010)

"...(2010) bioscoop Ik was door mijn favoriete bioscoopketen uitgenodigd om deze film tijdens een exclusieve voorvertoning te komen kijken en die kans..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik ben afgelopen zaterdag met weinig verwachtingen naar de film gegaan en ik moet zeggen dat het me geheel is meegevallen. Wederom snap ik de extreem..."

The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006)

"...Ik heb zojuist The Fast & The Furious: Tokyo Drift zitten kijken.... :( Dat zijn 100 minuten van mijn leven welke ik nooit meer terug krijg. Ik..."

Hannibal Rising(2007)

"...Ik verwachtte niet veel van de film, maar het is me geheel meegevallen. Ik vond het wel leuk om te zien hoe Hannibal Lecter is geworden zoals hij in..."

Laatste reacties

"...Dat niemand ooit de gordijnen dicht doet als ze gaan slapen. ..."
Filmcafé: Wat is altijd zo onrealistisch in films dat je er gewoon geïrriteerd van raakt?
"...Ik heb toevallig vrij recentelijk de laatste verfilming weer eens zitten kijken. Op basis van deze trailer zie ik niet in wat deze nieuwe verfilming ons te bieden heeft. Behalve wat twijfelachtige cgi. Verder lijkt de toon en de setting identiek. ..."
Eerste trailer 'The Witches'!
"...Ik ben juist aangenaam verrast dat de film op Prime verschijnt. En inderdaad een prima dienst met een erg leuk aanbod van steeds vaker recente titels en prima eigen series. Niks jammer aan. :) ..."
Eerste trailer 'Borat: Subsequent Moviefilm'!
"...Een rol die ik hem nooit zie vertolken. Daarvoor moet hij een gematigde, minimalistische rol neerzetten... Zelfs in zijn meest gematigde rollen speelt Nic nog over the top. :-) Wat de betere, recente Nic Cage films betreft. Op zich vond ik hem in C......"
Cool! Dit is Nicolas Cage als The Terminator
"...Ik heb de kritiek op deze film nooit begrepen. Enorm vermakelijke, avonturenfilm, met een goede cast en een prima verhaal. Top vermaak. Ik vind deze en Rogue One beiden beter en leuker om te kijken dan de gehele laatste Skywalker trilogie (of de preq......"
'Solo'-acteur heeft 'Star Wars' uit zijn leven verbannen

laatste ratings

watchlist

timdekw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.