timdekw Avatar

timdekw

Laatste reviews

Face/Off(1997)

"...Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk..."

Tucker and Dale vs. Evil(2010)

"...(2010) bioscoop Ik was door mijn favoriete bioscoopketen uitgenodigd om deze film tijdens een exclusieve voorvertoning te komen kijken en die kans..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik ben afgelopen zaterdag met weinig verwachtingen naar de film gegaan en ik moet zeggen dat het me geheel is meegevallen. Wederom snap ik de extreem..."

The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006)

"...Ik heb zojuist The Fast & The Furious: Tokyo Drift zitten kijken.... :( Dat zijn 100 minuten van mijn leven welke ik nooit meer terug krijg. Ik..."

Hannibal Rising(2007)

"...Ik verwachtte niet veel van de film, maar het is me geheel meegevallen. Ik vond het wel leuk om te zien hoe Hannibal Lecter is geworden zoals hij in..."

Laatste reacties

"...Ik ben minder enthousiast. Het geweldige verhaal van Stephen King is met deze twee films op een mooie en behoorlijke trouwe wijze verfilmd. Laat het rusten. Ga de boel niet uitmelken. Wat krijgen we dan überhaupt te zien? Meer van hetzelfde, waarin c......"
Pennywise-acteur Bill Skarsgård is klaar voor 'It: Chapter Three'
"...Dat is inderdaad wel een, als ik mezelf heel licht uitdruk, erg kortzichtige reactie. ???? Misschien een idee epilepsie even te Googlen beste Tyler. ..."
Waarschuwing: 'It: Chapter 2' kan epilepsie veroorzaken
"...Ik was jaren geleden enthousiast te horen dat er een derde deel zou komen, maar het duurde maar en het duurde maar. Mijn enthousiasme kwam weer terug toen ik hoorde dat het dan eindelijk gaat gebeuren. Maar nu lees ik dus zonder Guy Ritchie. Ik ben p......"
'Sherlock Holmes 3' krijgt een andere stijl dan de films van Guy Ritchie
"...In principe hadden de elementen die Spider-Man aan het MCU linkten in Far From Home best anders ingevuld kunnen worden, zonder dat het de film heel erg had beïnvloed. Dus wat dat aangaat kan een film buiten het MCU prima slagen. Sowieso zie ik spidey......"
Tom Holland over introductie Green Goblin en Miles Morales
"...Keiharde Death Metal? ..."
Luke Evans (The Hobbit) brengt album uit

laatste ratings

watchlist

timdekw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.