timdekw Avatar

timdekw

Laatste reviews

Face/Off(1997)

"...Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk..."

Tucker and Dale vs. Evil(2010)

"...(2010) bioscoop Ik was door mijn favoriete bioscoopketen uitgenodigd om deze film tijdens een exclusieve voorvertoning te komen kijken en die kans..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik ben afgelopen zaterdag met weinig verwachtingen naar de film gegaan en ik moet zeggen dat het me geheel is meegevallen. Wederom snap ik de extreem..."

The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006)

"...Ik heb zojuist The Fast & The Furious: Tokyo Drift zitten kijken.... :( Dat zijn 100 minuten van mijn leven welke ik nooit meer terug krijg. Ik..."

Hannibal Rising(2007)

"...Ik verwachtte niet veel van de film, maar het is me geheel meegevallen. Ik vond het wel leuk om te zien hoe Hannibal Lecter is geworden zoals hij in..."

Laatste reacties

"...Ik ben het helemaal eens met wat jullie zeggen over de uit balans zijnde tweede GotG film. De humor was te dominant, waardoor er weinig sprake was van spanning of emotie. Alsnog een vermakelijke film. Wat Thor: Ragnarok betreft denk ik daar precies h......"
Marvel Studios schrapt 2020-film; drie kandidaten 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'
"...Ik put wel plezier uit huilende kinderen, dus kom maar op! ..."
'Spawn' is zo eng dat kinderen ervan moeten huilen
"...Geweldige boekenreeks. Geweldig team. Hopelijk verfilmen ze deze reeks met net zoveel liefde en aandacht als de LOTR trilogie. Het ziet er in ieder geval erg mooi uit! ..."
Beelden en poster 'Mortal Engines' van de makers van 'The Lord of the Rings' en 'The Hobbit'
"...Jammer. Dan Meet the Feebles maar weer eens afstoffen. ..."
The Happytime Murders
"...Ik ben nooit weggeweest Decepticon. Ik hou me gewoon wat meer op de achtergrond en laat de discussies aan de jongelui over. ;) ..."
POLL: Meest irritante / gehate filmpersonages

laatste ratings

watchlist

timdekw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.