timdekw Avatar

timdekw

Laatste reviews

Face/Off(1997)

"...Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk..."

Tucker and Dale vs. Evil(2010)

"...(2010) bioscoop Ik was door mijn favoriete bioscoopketen uitgenodigd om deze film tijdens een exclusieve voorvertoning te komen kijken en die kans..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik ben afgelopen zaterdag met weinig verwachtingen naar de film gegaan en ik moet zeggen dat het me geheel is meegevallen. Wederom snap ik de extreem..."

The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006)

"...Ik heb zojuist The Fast & The Furious: Tokyo Drift zitten kijken.... :( Dat zijn 100 minuten van mijn leven welke ik nooit meer terug krijg. Ik..."

Hannibal Rising(2007)

"...Ik verwachtte niet veel van de film, maar het is me geheel meegevallen. Ik vond het wel leuk om te zien hoe Hannibal Lecter is geworden zoals hij in..."

Laatste reacties

"...De wonderen zijn de wereld nog niet uit. ;) Ik heb een film- en boekencollectie waar je U tegen zegt. En ben al op jonge leeftijd begonnen met verzamelen. De laatste jaren overgestapt op streamingdiensten zoals Spotify, Netflix, Amazon Prime, Disney......"
De Nederlandse jeugd is steeds minder illegaal aan het downloaden
"...Jeetje. Wat schieten jullie meteen extreem in de verdediging. Weet je wat ik nou eens heerlijk zou vinden? Iemand die gewoon eerlijk toegeeft dat hij/zij download, omdat hij/zij te gierig is om voor zijn/haar entertainment te willen betalen. Frietgez......"
De Nederlandse jeugd is steeds minder illegaal aan het downloaden
"...@KeesjeNL Een discussie met mij voeren aangaande dit onderwerp is ook zinloos. Dat geef ik meteen toe. :-) Ik heb mijn mening hierover lang geleden al gevormd en ik moet de eerste persoon nog tegenkomen die mij een goed en begrijpelijk argument kan......"
De Nederlandse jeugd is steeds minder illegaal aan het downloaden
"...Een beetje film-, muziek of boekliefhebber betaald ook gewoon netjes voor het product waar ze van genieten en waar veel mensen hard aan hebben gewerkt om te maken. Dat noemen ze fatsoen hebben. Al die kut smoesjes altijd waarom men ervoor kiest produ......"
De Nederlandse jeugd is steeds minder illegaal aan het downloaden

laatste ratings

watchlist

timdekw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.