timdekw Avatar

timdekw

Laatste reviews

Face/Off(1997)

"...Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk..."

Tucker and Dale vs. Evil(2010)

"...(2010) bioscoop Ik was door mijn favoriete bioscoopketen uitgenodigd om deze film tijdens een exclusieve voorvertoning te komen kijken en die kans..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik ben afgelopen zaterdag met weinig verwachtingen naar de film gegaan en ik moet zeggen dat het me geheel is meegevallen. Wederom snap ik de extreem..."

The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006)

"...Ik heb zojuist The Fast & The Furious: Tokyo Drift zitten kijken.... :( Dat zijn 100 minuten van mijn leven welke ik nooit meer terug krijg. Ik..."

Hannibal Rising(2007)

"...Ik verwachtte niet veel van de film, maar het is me geheel meegevallen. Ik vond het wel leuk om te zien hoe Hannibal Lecter is geworden zoals hij in..."

Laatste reacties

"...Het boek waar deze film op gebaseerd is zit absoluut te vol met verwijzingen naar de 80’s. Dat was even leuk, maar werd al snel een gimmick. Als ze deze verwijzingen in de film flink hebben teruggeschroefd en zich meer focussen op het verhaal zelf da......"
'Ready Player One' maker reageert op kritiek
"...Als fantasy liefhebber heb ik enorm van de film genoten. Ik hoop dan ook op een langlopende franchise!..."
'Warcraft' monsterhit in China
"...Je zou ze kunnen kopen..........."
Stichting Brein begint met opsporen illegale uploaders
"...Het kan wel iets worden, maar gezien het eerdere werk van Boniventura, wat allemaal over-the-top actiefilms zijn welke toch niet echt geweldige hoogstaanders zijn gebleken. Heb ik er zo mijn twijfels bij. En bovendien zou het leuk zijn als ze er een......"
Quasimodo wordt actieheld
"...Wel origineel dat ze hem eens een keer als de bad-guy casten.... Verder is het een prima acteur en gezien de voorlopige cast raak ik toch wel een beetje nieuwsgierig naar dit project...."
Brian Cox gecast voor Rise of the Apes

laatste ratings

watchlist

timdekw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.