timdekw Avatar

timdekw

Laatste reviews

Face/Off(1997)

"...Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk..."

Tucker and Dale vs. Evil(2010)

"...(2010) bioscoop Ik was door mijn favoriete bioscoopketen uitgenodigd om deze film tijdens een exclusieve voorvertoning te komen kijken en die kans..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik ben afgelopen zaterdag met weinig verwachtingen naar de film gegaan en ik moet zeggen dat het me geheel is meegevallen. Wederom snap ik de extreem..."

The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006)

"...Ik heb zojuist The Fast & The Furious: Tokyo Drift zitten kijken.... :( Dat zijn 100 minuten van mijn leven welke ik nooit meer terug krijg. Ik..."

Hannibal Rising(2007)

"...Ik verwachtte niet veel van de film, maar het is me geheel meegevallen. Ik vond het wel leuk om te zien hoe Hannibal Lecter is geworden zoals hij in..."

Laatste reacties

"...Het is complot. Disney heeft in het geheim ook filmtotaal gekocht. Alles Disney is positief en allemaal subliminale boodschappen om ons ertoe aan te zetten Netflix op te zeggen. ..."
Disney+ deelt Netflix een eerste 'tik' uit?
"...Al die schattingen die er gedaan worden kan je toch niks concreets mee joh. ..."
Disney+ deelt Netflix een eerste 'tik' uit?
"...In tegenstelling tot jullie zuurpruimen staat Jeffrey gewoon lekker positief in het leven. Laat je niet ontmoedigen hoor Jeff. ;) ..."
Disney+ voegt onverwachts 'Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer' toe
"...Amazon Prime ben ik erg blij. Hele leuke oudere komedie series, best wat films, voornamelijk oudere, maar zo langzamerhand ook wat recentere titels. Daarnaast zijn de originals erg interessant. En voor dat geld! Plus dat je ernaast gratis verzending......"
Wie heeft eigenlijk Amazon Prime Video of Apple TV+? Jij?
"...Ik was een dagje DVD's en bluray's aan het kijken en daarna nog een muziekje opgezet en wat gelezen (wat een leven!), dus ook hier geen paniek ervaren. ..."
Heb jij last gehad van de grote Netflix-storing?

laatste ratings

watchlist

timdekw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.