timdekw Avatar

timdekw

Laatste reviews

Face/Off(1997)

"...Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk..."

Tucker and Dale vs. Evil(2010)

"...(2010) bioscoop Ik was door mijn favoriete bioscoopketen uitgenodigd om deze film tijdens een exclusieve voorvertoning te komen kijken en die kans..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik ben afgelopen zaterdag met weinig verwachtingen naar de film gegaan en ik moet zeggen dat het me geheel is meegevallen. Wederom snap ik de extreem..."

The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006)

"...Ik heb zojuist The Fast & The Furious: Tokyo Drift zitten kijken.... :( Dat zijn 100 minuten van mijn leven welke ik nooit meer terug krijg. Ik..."

Hannibal Rising(2007)

"...Ik verwachtte niet veel van de film, maar het is me geheel meegevallen. Ik vond het wel leuk om te zien hoe Hannibal Lecter is geworden zoals hij in..."

Laatste reacties

"...Op zich heb ik me er wel mee vermaakt. Er valt genoeg op te klagen en het niveau van de eerdere Hellboy films wordt nooit gehaald, maar ik vond 'm ook weer niet zo extreem slecht als vele critici beweren. Gewoon vermakelijk. ..."
Opnames 'Hellboy' waren een enorme puinhoop
"...Ik heb hier alle vertrouwen in! Ga 'm morgenochtend bekijken. ..."
Captain Marvel
"...Ik blijf me er, net als zovelen schijnbaar, over verbazen dat de meest doorsnee superhero film in het rijtje, Wonder Woman, zo populair is onder veel film kijkers. En daarnaast verbaas ik me er net zo goed over dat Aquaman zo goed beoordeelt wordt. V......"
POLL: Beste en slechtste DC Extended Universe-films
"...Mooi moment voor Netflix Nederland om te gaan verkennen of het mogelijk is de series hiernaartoe te halen. Kan ik die eindelijk eens afkijken na een jaar of 15. ..."
'Dragon Ball Super: Broly' bereikt grens van 100 miljoen dollar
"...Ik wil gewoon een film kijken. Van mij hoeft al die poespas niet. Bewegende stoelen, schermen rondom waardoor je constant om je heen zit te kijken ipv dat je 100% gefocust bent op de film. Groter scherm, scherper beeld, mooier geluid, allemaal prima!......"
Is ScreenX een IMAX-killer?

laatste ratings

watchlist

timdekw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.