timdekw Avatar

timdekw

Laatste reviews

Face/Off(1997)

"...Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk..."

Tucker and Dale vs. Evil(2010)

"...(2010) bioscoop Ik was door mijn favoriete bioscoopketen uitgenodigd om deze film tijdens een exclusieve voorvertoning te komen kijken en die kans..."

The Last Airbender(2010)

"...Ik ben afgelopen zaterdag met weinig verwachtingen naar de film gegaan en ik moet zeggen dat het me geheel is meegevallen. Wederom snap ik de extreem..."

The Fast and the Furious: Tokyo Drift(2006)

"...Ik heb zojuist The Fast & The Furious: Tokyo Drift zitten kijken.... :( Dat zijn 100 minuten van mijn leven welke ik nooit meer terug krijg. Ik..."

Hannibal Rising(2007)

"...Ik verwachtte niet veel van de film, maar het is me geheel meegevallen. Ik vond het wel leuk om te zien hoe Hannibal Lecter is geworden zoals hij in..."

Laatste reacties

"...Kunnen ze al die mensen die #'s gebruiken niet gewoon op een privé eiland herplaatsen en hun toegang tot het internet afsluiten! Ik word zo langzaamaan doodmoe om al dit soort overtrokken berichten voorbij te zien komen. Ik kan over de film zelf niet......"
Aantal opzeggingen Netflix neemt flink toe na hashtag #CancelNetflix
"...The Endless was interessant. Ik ben wel benieuwd wat deze heren met meer budget en een betere cast neer kunnen zetten. ..."
Advies: Ga NIET naar 'Synchronic' in de bioscoop!
"...Met de hedendaagse technieken moet het prima te doen zijn, maar blijf dan wel trouw aan het bronmateriaal. Daar ging de laatste poging de mist in. Ik zie Flanagan graag een poging wagen, want zijn King verfilmingen zijn tot nu toe allen zeer trouw ge......"
Stephen King-regisseur wil verdoemde 'The Dark Tower' maken
"...Dat wordt dan dus Oscar Isaac als Kraven. Interessant. ..."
Marvel-schurk 'Kraven the Hunter' komt naar het witte doek!
"...Ik heb me absoluut met deze kleinschalige film vermaakt. Zeker een aanrader. Dus ik schaar me graag achter mijn spirituele vader King. ..."
Stephen King prijst Amazon-thriller '7500'

laatste ratings

watchlist

timdekw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.