timdekw Avatar

timdekw

reacties

 • [quote=Bukowski]Misschien doet het je denken aan [i]About Smith[/i]. Mij in ieder geval wel een beetje.[/quote] Ja, dat is em! Ik denk het haast wel ja. Erg goeie film trouwens.

  als reactie op de film Everybody's Fine

 • Lijkt de synopsis van deze film misschien héél erg veel op die van een andere, want na het lezen ervan dacht ik dat ik de film al gezien had, maar na het zien van de trailer ben ik er vrij zeker van dat ik de film nog nooit gezien heb??? Vreemd... Doe maar rustig aan met een reactie, het heeft geen haast. Misschien niet de beste plek voor deze vraag, ach ja...

  als reactie op de film Everybody's Fine

 • Neem deze film vooral niet te serieus en dan is de tweede helft best komisch. Helaas nooit hilarisch of geweldig goed, maar absoluut een vermakelijk tussendoortje. 7,5/10

  als reactie op de film Botched

 • [quote=Mark]Over een tijdje ga ik deze nog wel een keer kijken, nu denk ik toch dat ze dood was.[/quote] Ik heb de film zojuist gekeken en ik denk van niet. [spoiler]het witte busje die ze zag vlak voor ze 'verongelukte', hetzelfde busje als waar de begravenisondernemer in rijdt.[/spoiler] en [spoiler]als Justin Long op het politiebureau is en helemaal doorflipt over dat zijn vriendin niet dood is[/spoiler][spoiler]dan zegt één van die agenten dat het mogelijk is om iemand dood te laten lijken door één of ander goedje[/spoiler][spoiler]even later zien we Neeson dat goedje bij Ricci inspuiten, want je ziet duidelijk dezelfde naam op het flesje staan als Neeson het in zijn handen heeft[/spoiler]

  als reactie op de film After.Life

 • Ik ben het met alles eens wat hierboven staat, zelfs het cijfer is hetzelfde, want ook ik vind de film nog net een 5 waard. Ik heb me behoorlijk zitten vervelen en moest moeite doen om mijn aandacht bij de film te houden.

  als reactie op de film Fighting

 • Flauw, simpel verhaal. Slechte actiescenes, slecht camerawerk, slecht acteerwerk. Norris komt totaal niet aan bod en al helemaal niet qua actie en al helemaal niet qua acteerwerk. Hij beleeft er zelf overduidelijk ook weinig lol aan. 2/10

  als reactie op de film The President's Man: A Line in the Sand

 • Correctie: Blijkbaar heb ik het vervolg zitten kijken, over deze film kan ik dus nog geen mening geven. Volgt wel snel :)

  als reactie op de film The President's Man

 • [quote=GREAT gevechtsfilm fan]ja deze film vindt ik ook een van de betere chuck norris films ik heb er niet echt veel meer op te zeggen 8/10[/quote] :? O+ Meningen verschillen uiteraard, maar ik mag hopen dat dit niet één van de betere is, want er was echt praktisch niets goed aan deze film. Flauw, simpel verhaal. Slechte actiescenes, slecht camerawerk, slecht acteerwerk. Norris komt totaal niet aan bod en al helemaal niet qua actie en al helemaal niet qua acteerwerk. Hij beleeft er zelf overduidelijk ook weinig lol aan. 2/10

  als reactie op de film The President's Man

 • [quote=Edwinem]1 van de betere???? man dat is echt onzin, hij vecht nauwelijks met zijn handen, praat poep en op het einde is helemaal lachwekkend gevecht. tot nu toe slechtste die ik van hem heb gezien.[/quote] Ik heb pas 3 films met Seagal gezien dus ik ben misschien niet het beste voorbeeld, maar ik ben het compleet en totaal met je eens!!! Ik heb mezelf voorgenomen alles van Seagal te gaan kijken (op aanraden van een zeker iemand), maar als het niveau niet beter wordt dan dit dan zal ik het snel opgeven :)

  als reactie op de film Out of Reach

 • Eerst het boek maar eens lezen, staat ook alweer wat maanden op de plank.

  als reactie op de film The Ruins

 • Ps. Dit heeft totaal niets met de film te maken, maar dit is mijn 1.000ste filmrating hier op Filmtotaal!!!! :E

  als reactie op de film Kick-Ass

 • [quote=Otmeister]Is deze film al te huur? Volgens mij nog niet. Maar ben wel benieuwd. Kan me namelijk niet voorstellen dat deze film zó goed is, dat Bullock er een oscar voor heeft gekregen. Maar ja, aan de andere kant, de Oscars zeggen dan ook helemaal niets. Ik heb de film nog niet gezien, maar heb zo'n vermoeden dat dit weer zo'n zielig, zoet dramaatje van Amerikaanse bodem is, waar er al zo veel van zijn. Blanke vrouw helpt zwarte jongen. Nou nou, geweldig. Inmiddels woedt de al decennialange bendeoorlog in LA (plusminus 150.000 gang-bangers) gewoon rustig voort. Ben benieuwd wat Bullock daar (effectief) aan doet. Waarschijnlijk niets, nu ze getrouwd blijkt te zijn met een hoer.[/quote] :} It's only a movie.... Relax and have a beer :+ Windt je asljeblieft niet zo op, denk aan je hart. Of zoek professionele hulp, wat je ook doet doe het snel, want die ziet er niet goed uit.

  als reactie op de film The Blind Side

 • [quote=SaskiiaE]Ik vond dit een erg ontroerende film, zonder dat het zoetsappig werd. Leuk detail is dat je op het eind de échte jongen te zien krijgt. Dan realiseer je je dat deze droom (de film) werkelijkheid is geworden.[/quote] Ik vond juist weer dat het zoetsappige er af en toe nog net niet van afdrook. Begrijp me niet verkeerd, ik vond het best een mooie film en Sandra Bullock zet een erg overtuigende en vermakelijke rol neer, maar toch werd ik nauwelijks echt geraakt door de film. Daarvoor was de film te luchtig, vooral dankzij CJ. Toch wil ik de film wel aanraden, want ik heb me goed vermaakt en ik weet zeker dat er een heleboel mensen zijn die zich er ook mee zullen vermaken.

  als reactie op de film The Blind Side

 • Best vermakelijke film, welke alle vooroordelen in de dating wereld naar voren haalt en er een leuk verhaaltje van maakt. Of het erg realistisch is durf ik niet te zeggen, maar de film was opzich best leuk om een keer gezien te hebben.

  als reactie op de film He's Just Not That Into You

 • Ik heb zojuist de VHS weer eens opgezocht, moet toch een beetje weten waar het allemaal ook alweer over gaat voor wanneer ik Tim Burton zijn versie ga kijken. Conclusie: De film gaat echt helemaal nergens over!!! Maar is ondanks dat feit toch nog best vermakelijk. Ik kan niet wachten op het vervolg van Burton!!!!!!

  als reactie op de film Alice in Wonderland

 • [quote=11qqaazz]2 keer geprobeerd om mezelf van kant te makken tijdens deze....eu...film. :'( :'( :'([/quote] Niet gelukt?

  als reactie op de film Zoolander

 • Vaag en niet goed uitgewerkt verhaal, slecht acteerwerk, vooral van Val Kilmer wie er overduidelijk niet zo'n zin in heeft. Het camerawerk is ook niet bijzonder, een erg matige B-film dus.

  als reactie op de film Double Identity

 • Leuke en vermakelijke vampierenfilm, maar geen hoogstandje. Het verhaal is best origineel en de film kijkt lekker weg. De acteurs zetten prima rollen neer en de film zit vol met genoeg actie en bloederige momenten om de spanning er een beetje in te houden. Best leuk dus om een keertje in de bioscoop te kijken.

  als reactie op de film Daybreakers

 • Geweldige film, wat mij betreft het beste wat ik tot nu toe van Scorsese gezien heb. Ook de acteerprestaties zijn zeer goed en erg overtuigend. En zoals al eerder gezegd heerlijk plot en een hoop spanning.

  als reactie op de film Shutter Island

 • Wat een heerlijk ouderwets plezier heb ik aan de film beleefd. Wat mij betreft blijft Disney doen waar ze goed in zijn. Leuke karakters, leuke muziek, leuke humor, prachtige animatie. Voor iedereen die het gevoel van vroeger weer even terug wil echt een aanrader.

  als reactie op de film The Princess and the Frog

 • [quote=Otmeister]Iedere idioot kan voor 500 miljoen dollar (1/2 miljard) een film maken. Dat is geen kunst.[/quote] Kom op zeg... een 1???? WTF?!?! Is dat gewoon zielig doen om het gemiddelde omlaag te brengen? Als ik naar je verdere ratings kijk krijg ik een beetje het idee dat je beter iets anders kan gaan doen dan films kijken, want er zijn er blijkbaar maar weinig die jou kunnen behagen. Zelfs al is het niet jou onderwerp dan nog ziet de film er prachtig uit. En al zou er iemand achterlijk genoeg zijn om jou 500 miljoen dollar te geven dan zul je nog geen fractie in de buurt komen van wat Cameron hier heeft neergezet. Ach waar begin ik aan ik heb zo'n flauw vermoeden dat jij te koppig bent om een discussie mee te voeren....

  als reactie op de film Avatar

 • Veel actie, maar doordat het zich meerendeel in het donker afspeelde was hier weinig van te zien. Veel bloed wat op onnatuurlijke manier uit de lichamen spoot alsof er flink wat druk op was gezet. Veel one-liners en weinig geloofwaardig verhaal. Tegenvaller!

  als reactie op de film Ninja Assassin

 • Opzich wel een vermakelijke film. Alleen mis ik een verhaal. De film begint terwijl ze op reis zijn en dat duurt 80 min zonder enige verklaring voor de gebeurtenissen. Ik heb een beetje het gevoel alsof ze zijn vergeten er een eind aan te breien.

  als reactie op de film Carriers

 • De meningen zijn duidelijk verdeeld, maar ik vond het een erg saaie twaalf in een dozijn film met een hoop flauwe en erg bekende grappen. Ik heb welgeteld 2 keer gelachen en 1 keer geglimlacht, de rest van de film heb ik me behoorlijk zitten vervelen.

  als reactie op de film Mystery Men

 • Ik vond het absoluut een zenuwslopende film, maar stoorde me toch wel aan al dat geschreeuw dat vond ik toch iets teveel van het goeie, vandaar :) 8/10

  als reactie op de film [Rec]

 • Een niets vernieuwende film. Alles is als een eerder en beter gedaan en het verhaal bereikt nooit echt een hoogtepunt. De humor, welk weinig aanwezig is, is totaal niet origineel. Tegen het eind wordt de film een beetje dramatisch wat niet verkeerd is, maar de film eindigt vervolgens erg cliché. Naar mijn mening een erg matige film die niet lang zal blijven hangen.

  als reactie op de film Love Happens

 • Misschien was ik in een melige bui, maar ik heb echt krom gelegen van het lachen. Vooral toen [spoiler] Michael Cera over zichzelf heen piste, ik kwam niet meer bij.[/spoiler] Het is een hele flauwe film, maar heb me kostelijk vermaakt en dat zonder maten, biertjes en popcorn.

  als reactie op de film Year One

 • Zonder enige verwachting heb ik deze film gezien. En dankzij de subtiele humor waardoor je de film niet te serieus neemt is het best een leuke film. Niets nieuws of geweldig, gewoon wel leuk om eens gekeken te hebben.

  als reactie op de film Jennifer's Body

 • Een prachtig en uniek boek en een zeer geslaagde verfilming.

  als reactie op de film Perfume: The Story of a Murderer

 • Veel oude grappen die ik al zo vaak heb gezien en gehoord dat de lol er al lang vanaf is. Op bepaalde punten hoopten de makers nog origineel uit de hoek te komen door nieuwe personages, maar ook die zijn niet grappig genoeg. Achter mij in de zaal zaten wat kinderen en die hebben zich prima vermaakt, maar het volwassen publiek was duidelijk niet enthousiast.

  als reactie op de film Ice Age: Dawn of the Dinosaurs