Jennifer's Body (2009)

She's evil... and not just high school evil.

Highschoolfilm met een horrorrandje en een aardig, maar matig uitgevoerd idee in de vorm van Megan Fox die mannen verslindt.
play

5,2 details

  • 102 Min
  • Komedie
  • Horror
  • Verenigde Staten
102 Min Verenigde Staten

Een demon neemt het bezit over van het lichaam van de mooie cheerleader Jennifer. Ze verandert in een vleesetend monster en niemand is meer veilig in haar aanwezigheid. Haar beste vriendin Needy probeert de oude Jennifer terug te krijgen.

Regie
Karyn Kusama
Cast
Megan Fox, Amanda Seyfried, Chris Pratt, J.K. Simmons, Kyle Gallner, Adam Brody, Amy Sedaris, Johnny Simmons, Cynthia Stevenson, Juan Riedinger, Josh Emerson, Juno Ruddell, Sal Cortez, Colin Askey, Ryan Levine.
Budget
$ 16.000.000
Opbrengst
$ 31.556.061
Release
18.09.2009
Release NL
15.10.2009
Release DVD
23.02.2010

Filmtotaal Recensie

Regie: Karyn Kusama | Cast: Amanda Seyfried (Needy), Megan Fox (Jennifer), Johnny Simmons (Chip), Adam Brody (Nikolai), J.K. Simmons (Mr. Wroblewski), Amy Sedaris (Toni Lesnicki) | Speelduur: 102 minuten | Jaar: 2009

Zo af en toe komt er een film langs met een interessant idee dat vervolgens om zeep wordt geholpen. Jennifer‘s Body is er zo eentje. Het tienerleven in Devil‘s Kettle wordt opgeschrikt door een mensenvleesetende Megan Fox, maar regisseuse Karyn Kusama (Aeon Flux) komt niet verder dan een matige film die in een flauwe brij verzandt.

Hoewel overal geadverteerd wordt met Megan Fox, de Jennifer uit de titel, is ze niet degene die de hoofdrol vertolkt. Needy, gespeeld door Amanda Seyfried, is namelijk het meisje dat de hele film gevolgd wordt. Ze is al van kleins af aan vriendinnen met Jennifer, wat ervoor gezorgd heeft dat ze nog steeds met haar om mag gaan. Jennifer is namelijk het populairste meisje van de klas geworden en normaal gesproken mag daar natuurlijk geen lelijk eendje met een bril als Needy omheen hangen. Wanneer Jennifer in contact komt met een plaatselijk optredende band wordt ze door hun toedoen veranderd in een mensenvleesetende demon.

videotrailers & clips

alle artikelen (8)

Jennifer's Body Nieuwsberichten

Laatste reacties

Tarkus

"...Lang niet slecht deze film, beter dan ik had verwacht. Leuk horrorverhaal, goede vertolkingen, voor......"

hansbeer

"...Teleurstellende film inderdaad, met heel veel domme acties wat ik iig erg belachelijk en nep vind......."

Sha

"...Inderdaad rot als die cliché momenten ook nog eens standaard zijn. Het is jammer deze film, ze hadde......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Jennifer's Body

acties