Face/Off

Face/Off (1997)

In order to catch him, he must become him.

Reviews (5)

timdekw

Avatar

Vroeger vond ik deze film geweldig!!! Ik was toen nog maar een pubertje. Ik heb de film recentelijk echter weer eens opgezet en wat is het eigenlijk een verschrikkelijk foute en eigenlijk best slechte film. Travolta noch Cage konden mij zelfs maar een seconde overtuigen. Als je dit vroeger een geweldige film vond waar je vandaag de dag nog steeds warme gevoelens bij hebt, kijk 'm dan vooral niet nu je wat ouder bent. ;)

WD

Avatar

Ik heb de film gezien, maar ik snap niet al dat negatieve commentaar..
Beide acteurs ( Travolta en Cage ) spelen goed hun rollen, en ze moeten tegelijk goed en slecht spelen, en dat doen ze allebei aardig goed...
Misschien is het een beetje ongeloofwaardig, maja, dat is driekwart van de filmwereld, dus niet zo zeiken..
Dan kan je wel bij alle films zeggen dat er iets niet in klopt...
Het is is goeie film met lekkere actie en goede acteurs, ik vondt hem in ieder geval een 7+ waard

Zeurdoos

Avatar

Een heel aardige actiefilm die het verhaal goed uitwerkt. Cage als slechterik komt een beetje ongeloofwaardig maar als de rollen eenmaal zijn omgedraaid zitten zowel Travolta en Cage goed in hun "vel".
De zijweggetjes die de film bewandeld zijn niet echt heel erg noodzakelijk en hadden wat mij betreft minder gemogen. Ook is af en toe de logica ver te zoeken, maar ach, 't blijft een actiefilm he... En met die actie zit het helemaal prima!

[rating 3.5]

JeXus

Avatar

Ben het niet helemaal met je eens Rooster.

Oke...verhaal is ongeloofwaardig, maarja, John Woo moet je zoiets dan niet toevertrouwen.
Maar de uitwerking van dit verhaal vind ik wel goed gedaan. Cage vind ik juist niet ongeinspireerd spelen en Travolta speelt idd een beetje op de automatische piloot. De actiescenes zijn gewoon stoer en heel het Castor Troy karakter: :W
Beetje jammer zijn de cliché dingen in de film, constant dat nichterige handje over een gezicht halen.... :r
Voor de rest vond ik deze film echt wel cool.

Rooster

Avatar

Wat een ongelofelijk domme film was dit zeg. Ik ben best bereid on een verhaal met een korreltje zout te nemen of van mij part een heel pak maar het onnozele script van deze film gaat zelfs mij te ver. Ik bedoel hoe ongeloofwaardig kun je een verhaal maken. Verder kon de film ook niet erg boeien, Het spel van Cage was op z'n zachtst gezegd nogal oninspirerend en Travolte speelde op de automatische piloot.
[rating 1]