Zeurdoos Avatar

Zeurdoos

Laatste reviews

Hooligans(2005)

"...Hmm, ik kan me niet vinden in de positieve kritieken.. Ik vond het een erg irriterende film (en Eliah Wood is nou niet bepaald geloofwaardig als..."

The Royal Tenenbaums(2001)

"...@ lulligvoorje: cijfers op IMDB zijn altijd gemiddelden, met legio positief, en legio negatief commentaar. Het gemiddelde cijfer wat uiteindelijk over..."

The Royal Tenenbaums(2001)

"...Ach ja, het blijft een typische love it or hate it film. Anderson heeft waarschijnlijk bewust gekozen niet voor de makkelijke weg te gaan, maar juist..."

Girl with a Pearl Earring(2003)

"...Ik sluit me bij de 2 voorgaande meningen aan. Als sfeerfilm is Girl with a Pearl Earring perfect, en de plaatjes zijn (zoals Mark in de reactie op de..."

Matchstick Men(2003)

"...Leuke film met een prachtig spelende Cage, die flink uit kan pakken met z'n neuroses, tics en fobiëen. Lohan (niet te verwarren met...) speelt een..."

Laatste reacties

"...Gefeliciteerd Filmtotaal! Je kunt haast niet zien dat er alweer 10 jaar bij zijn! :+ Zijn er nog oude screenshots bewaard gebleven van de oude Filmoptv site? Ter bevordering van de nostalgie? :'(..."
10 jaar FilmTotaal!
"...[quote=Masterbrain]Slaapwekkend :O .Was dit nou echt nodig tja alles wist ik al dus verdomme 2 minuten tijdverspilling. :([/quote] Je hoeft natuurlijk niks te lezen... Waarom zou je een samenvatting als deze lezen als je alles al wist?..."
FEATURED: The Hobbit (2)
"...Ik las "Kenji kom terug!" ;)..."
Benji komt terug!
"...Een mooiere synopsis heb ik niet eerder gelezen! Ik bedoel, hoe kan deze film nog falen? Politie, ninja's, middeleeuwen, destructie en een weeshuis! En Dolph Lungren als zoon van Jason Statham.... Petje af Uwe. :B..."
Dolph Lundgren in zee met Uwe Boll
"...Philip K. Dick maakt het toch wel interresant...! De meeste verhalen van hem zijn zeer de moeite waard en, niet geheel onbelangrijk, geschikt om te verfilmen...."
First Look The Adjustment Bureau

laatste ratings

watchlist

Zeurdoos heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.