Zeurdoos Avatar

Zeurdoos

Laatste reviews

Hooligans(2005)

"...Hmm, ik kan me niet vinden in de positieve kritieken.. Ik vond het een erg irriterende film (en Eliah Wood is nou niet bepaald geloofwaardig als..."

The Royal Tenenbaums(2001)

"...@ lulligvoorje: cijfers op IMDB zijn altijd gemiddelden, met legio positief, en legio negatief commentaar. Het gemiddelde cijfer wat uiteindelijk over..."

The Royal Tenenbaums(2001)

"...Ach ja, het blijft een typische love it or hate it film. Anderson heeft waarschijnlijk bewust gekozen niet voor de makkelijke weg te gaan, maar juist..."

Girl with a Pearl Earring(2003)

"...Ik sluit me bij de 2 voorgaande meningen aan. Als sfeerfilm is Girl with a Pearl Earring perfect, en de plaatjes zijn (zoals Mark in de reactie op de..."

Matchstick Men(2003)

"...Leuke film met een prachtig spelende Cage, die flink uit kan pakken met z'n neuroses, tics en fobiëen. Lohan (niet te verwarren met...) speelt een..."

Laatste reacties

"...Een zogenaamde zwarte comedy die weinig indruk maakte. David Schwimmer blijft erg irritant om naar te kijken (kon ie niet gewoon stoppen na Friends?) en het plotje is behoorlijk rommelig en vergezocht. Tel daarbij de slechte muziekkeuze en het [spoil......"
Big Nothing
"...[quote=Bongwater]Waarom moet Sonja gered worden ? Vragen ... vragen ...[/quote] Misschien dat S.O.S. Sonja je van antwoorden voorziet? ;)..."
Red Sonja
"...Oscar voor het verhaal! ;)..."
Ooh... You Are Awful
"...[quote=MrMister]The Mask is leuker.[/quote] ... Maar die komt dan ook op dinsdag, en niet op woensdag zoals deze film ;)..."
Inside Deep Throat
"...Hey! De filmversie van "ik vertrek"...! :)..."
The Mosquito Coast

laatste ratings

watchlist

Zeurdoos heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.