Rooster Avatar

Rooster

Laatste reviews

Dogville(2003)

"...Zeker een interessante en indrukwekkende film maar deed het toch niet helemaal voor mij. Lars von Trier, een beetje lijpe cineast die zich bij het..."

Field of Dreams(1989)

"...Nooit begrepen wat er zo geweldig is aan deze film. Costner hoort stemmen in z'n hoofd die hem er toe bewegen om een baseball-veltje achter zijn huis..."

Gladiator(2000)

"...Jezus Kurz was zit je toch te ouwehoeren over historische incorrectheden en andere pietluttigheden. Straks ga je nog verkondigen dat de naden in de..."

Mulholland Drive(2001)

"...Die blinde adoratie voor lynch en zijn flims gaat me soms toch wel wat te ver. Er is wel degelijk sprake van een meute die standaard Mulholland Dr...."

Titanic(1997)

"...Ik vraag me af waarom deze film door velen zo verguist wordt. ik kan een aantal redenen verzinnen: - Bij een film met een hoge mate van perfectie..."

Laatste reacties

"...[quote=Wesker]ik ga eerste dag meteen naar deze film :D te lang gewacht ervoor,[/quote]Maar je hebt de film al een "10" gegeven! Leg eens uit?..."
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
"...[quote=SunChaser]De kleding en de kapsels De special effects Hmmm, vond t erg cheesy. Wist ook niet dat de film al 20 jaar oud is trouwens.[/quote]Ja okay maar jij bent dan ook een notoire zeikerd. :)..."
RoboCop
"...[quote=Inazuma]Duur: 386 minuten En dat doen ze in 50 minuten,erg knap. PS; weer een posting die niks over de film zegt...[/quote] Het betreft een miniserie die ze waarschijnlijk in acht delen gaan uitzenden...."
"Oliver Twist"
"...[quote=::DFC::Nohands[NL]]Tja dat vond ik heel appart die kikker regen, snap ook niet de toevoegende waarde aan het verhaal....[/quote][quote=Whitehouse]Kijk even in de Bijbel, Exodus 8:2, Nieuw testament.[/quote] Daar zul je het niet vinden. Exodus......"
Magnolia
"...[quote=ruben]tuurlijk is dat kort door de bocht, maar ik heb een tijdje geleden voor de grap eens wat cijfers van films op FT opgezocht. Standaard scoren arthousefilms lager dan IMDB en hollywoodfilms hoger. Hoe verklaar je dat dan?[/quote]Hmm ja dat......"
The Station Agent

laatste ratings

watchlist

Rooster heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.