Rooster Avatar

Rooster

Laatste reviews

Dogville(2003)

"...Zeker een interessante en indrukwekkende film maar deed het toch niet helemaal voor mij. Lars von Trier, een beetje lijpe cineast die zich bij het..."

Field of Dreams(1989)

"...Nooit begrepen wat er zo geweldig is aan deze film. Costner hoort stemmen in z'n hoofd die hem er toe bewegen om een baseball-veltje achter zijn huis..."

Gladiator(2000)

"...Jezus Kurz was zit je toch te ouwehoeren over historische incorrectheden en andere pietluttigheden. Straks ga je nog verkondigen dat de naden in de..."

Mulholland Dr.(2001)

"...Die blinde adoratie voor lynch en zijn flims gaat me soms toch wel wat te ver. Er is wel degelijk sprake van een meute die standaard Mulholland Dr...."

Titanic(1997)

"...Ik vraag me af waarom deze film door velen zo verguist wordt. ik kan een aantal redenen verzinnen: - Bij een film met een hoge mate van perfectie..."

Laatste reacties

"...[quote=benjamin]Dus met andere woorden link jij het feit of je mensen serieus kan nemen met het gegeven of ze al dan niet zeggen wat jij wil horen.[/quote] Nee, dat is niet wat ik zeg. Snap niet goed waar je dat vandaan haalt. Het gaat mij om hun ha......"
'Son of Saul' beste film volgens Nederlandse filmcritici
"...Net zoals je iemand niet serieus neemt als hij of zij zegt dat je toch echt de laatste Transformers film moet gaan kijken omdat het de beste film sinds jaaaaren is (tenzij je de Transformers films echt heel goed vindt natuurlijk). Op die manier dus......."
'Son of Saul' beste film volgens Nederlandse filmcritici
"...[quote=benjamin]Dus omdat een aantal mensen toevallig over een film een andere mening hadden dan die van jou, kun jij ze niet meer serieus nemen?[/quote] Ik mag hopen dat ze niet [i]toevallig[/i] een andere mening hebben. Een mening die vorm je o.a......."
'Son of Saul' beste film volgens Nederlandse filmcritici
"...Die Kring van Nederlandse Filmjournalisten kan ik niet meer serieus nemen. Vorig jaar Boyhood tot beste film uitgeroepen. Een enorm saaie, onsamenhangende en vooral intens oninteressante film. Maar omdat er 12 jaar over gedaan is om de film te maken......"
'Son of Saul' beste film volgens Nederlandse filmcritici
"...[quote=DeMuizenkoning]Bij gemoeten! 'Inside Out' trouwens ook![/quote] Het artikel heet: "[b]15[/b] steengoede trailers uit 2015". 15! Niet 16 of 17, zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen?..."
15 steengoede trailers uit 2015

laatste ratings

watchlist

Rooster heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.