JeXus Avatar

JeXus

Laatste reviews

Requiem for a Dream(2000)

"...Indrukwekkende film, in ieder geval geen slechte film, maar om hem nou een van de betere te noemen van 2000, of aller tijden? Nee, dat niet. Wat mij..."

Four Rooms(1995)

"..."Did they misbehave?" :W :W :W dat jochie is het broertje van het ventje met de gitaar in Desperado :Y Ook leuk in Rodriguez z'n kamer (wat ik..."

Space Cowboys(2000)

"...James Garner nietszeggend???!!!! Hij heeft echt een onwijs bekend hoofd :Y Film is leuk, vooral grappig bedoeld. Het verhaal stelt niet zoveel..."

American History X(1998)

"...Voor een film die een boodschap wil overbrengen vind ik dit eigenlijk behoorlijk slecht.. mijn redenatie? In mijn mening is deze film..."

O Brother, Where Art Thou?(2000)

"...Ik ben niet zo'n algehele fan van de Coen brothers, ook bij deze film heb ik weer het gevoel dat het het net niet is, ik weet niet wat het 'em doet,..."

Laatste reacties

"...[quote=MoJo]Het probleem zit hem voornamelijk in dat als een iconisch zwart personage opeens in een remake opeens door een blank personage gespeeld zou worden de wereld te klein is.[/quote] Waar baseer je dit op dan?..."
Eerste foto's van Quvenzhané Wallis als Annie
"...Scarface kwam van Cuba....en was dus geen Italiaan. (Pacino zit ook hevig onder de make-up voor die rol) Rue wordt beschreven in het boek als een meisje met een donkere huidskleur En Daniel Craig is blond..oh wacht, je zit te trollen? Maar los d......"
Eerste foto's van Quvenzhané Wallis als Annie
"...Sowieso onzin om Watchmen te noemen in dit rijtje...Dat er ' superhelden' in zaten betekent niet dat het een superhelden film is, laat staan een franchise... Verder is een box office analyse natuurlijk een onzin manier om te voorspellen wat wel en......"
"Einde superheldenfilms nabij"
"...[quote=Weddy Jazza]Ik weet niet of het in een film goed is om de vierde muur te doorbreken, het wordt dan al snel erg ongeloof waardig. Ik ben zelf van mening dat ze het beter kunnen brengen dat hij de eerste Superheld is met een real life soap. Zou......"
Zombieland schrijvers in beeld voor Deadpool
"...[quote=shateandar]Onzin, als je dingen uit films van 15 jaar geleden nog steeds niet kan zeggen, kun je helemaal niets meer zeggen.[/quote] Dat is natuurlijk een redenatie die nergens op slaat. Als iemand hier de clou van Soylent Green, The Sixth......"
William Shatner en Khan mogelijk terug voor Star Trek sequel

laatste ratings

watchlist

JeXus heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.