JeXus Avatar

JeXus

reacties

  • [quote=goaskalice]Ten eerste: volgens mij heb je geen idee over wie je het hebt. Hoe durf je om op een site als deze te beweren dat Gus Van Sant gebrek aan talent heeft?! Ik weet niet of je het weet, maar Van Sant is sinds de jaren '80 niet alleen een van de meest invloedrijke regisseurs van de indy cinema geweest, maar in de filmgeschiedenis in zijn algemeenheid. Zijn versie van Psycho is geen remake maar een kopie, dit heeft hij zelf gezegd, het is een experiment en het resultaat ervan kwam overeen met Van Sant's originele bedoelingen, een feit dat jouw holle argumenten niet alleen ongerechtvaardigd, maar ook irrelevant maakt. Of de film goed of slecht is blijft natuurlijk relatief, maar daar gaat het nu niet om. Als je geen verstand van films hebt ga dan ook niet de wijsneus uithangen met je onbeargumenteerde vooringenomenheid. Dus denk in het vervolg na voordat je iets zegt en doe je huiswerk eens wat beter, onwetende snotaap! No offense. :)[/quote] Het is natuurlijk wel erg makkelijk om te zeggen:"zo heb ik het bedoeld" en "het is een experiment", maar het heeft dan alsnog een extreem matig niveau, en dan kan het me niet schelen wat Van Sant allemaal wel niet gedaan of gemaakt heeft (en zowieso weinig indruk op mij maakt, maar dat is een andere zaak) Je kijkt een film pér film, en niet naar de voorgangers van dezelfde regisseur. Het acteertalent is gewoon uitermate zwak en de spanning is ver te zoeken. En als je iemand niet met normale argumenten omver kunt halen is het altijd wel makkelijk om iemand naar beneden te halen met moeilijke woordjes en loze beschuldigen.

    als reactie op de film Psycho

  • Zeer coole spannende film. Vooral de 2 jongens acteren zeer goed!

    als reactie op de film Frailty

  • [quote=RedDevil085] Dat allemaal neemt overigens niet weg dat geen enkele film kan tippen aan het boek. King is in mijn ogen nog steeds behoorlijk eenzaam aan de top, maar schrijvers zoals Robert Bloch & H.P Lovercraft zitten aardig dicht in de buurt.[/quote] Lovecraft komt in de buurt?!?!?! Lovecraft veegt z'n kont af met de boeken van King, hoe je het ook went of keert, voor mij blijft King (een schrijver van zeer amusante boeken) toch wel een beetje de koning van de cliché.

    als reactie op de film The Lawnmower Man

  • [quote=godfather]Reactie op Jexus: Ik vond Hich Fidelity juist geweldig. Jack Black stal echt de show in deze film! About a boy vond ik juist tegenvallen..Paar leuke stukjes. Dat kind is irritant en niet geloofwaardig en veel grappen sleogen de plank mis.. Maar over smaak valt niet te twisten..[/quote] Ik vind High Fidelity een van de geweldigste films die er bestaat, ik bedoelde dus ook niet dat ik het een slechte film vind, ik vind het jammer dat de Engelse setting niet bewaard is gebleven.

    als reactie op de film About a Boy

  • Erg aparte thriller, die in het begin nog redelikj grappig lijkt te zijn, maar naarmate het verhaal vordert wordt de film grimmiger en dramatischer. Prima film! [rating 4]

    als reactie op de film Harry, un ami qui vous veut du bien

  • Jammer van de reclame onderbrekingen natuurlijk, die jammergenoeg de sfeer doorbreken die zo goed wordt neergezet. Niettemin een superfilm met een sublieme cast, een goed verhaal en veel spannende momenten!

    als reactie op de film L.A. Confidential

  • Als je van veel en veel stoere actie houdt is dit echt de film voor je, Ryan Reynolds is erg grappig als de comic relief Hannibal King en Wesley Snipes is nog stoerder dan in eerdere delen. Al met al een prima actievehikel die zichzelf ook niet té serieus neemt. [rating 3.5]

    als reactie op de film Blade: Trinity

  • Mooie film met een prima acterende Carrey en een ontroerende Landau. De titel slaat op de bioscoop die Landau heeft.

    als reactie op de film The Majestic

  • Goed en nu on-topic :) Eerlijk gezegd wel een geniale film, absoluut niet bekend en soms wat langdradig, maar Gabriel Byrne en Ben Kingsley zijn goed op dreef en maken elkaars leven echt zuurder dan zuur, wat de nodige gevolgen met zich mee brengt [rating 3.5]

    als reactie op de film Weapons of Mass Distraction

  • Wil jij wel eens niet de draak steken met Buddy Holly, Meneer Zeurdoos? Toevallig wel een van de coolste muzikanten uiteraard ;) Do not make me bring that cd to de filmdag again :B

    als reactie op de film Peggy Sue Got Married

  • De film waarvan Brooks zegt dat ie daar het meeste lol aan heeft beleeft met het maken ervan, naast Spaceballs. Of 't zijn beste is...dat weet ik niet, ik ben zowieso wel een sucker voor zijn films, ook de slechte.

    als reactie op de film Blazing Saddles

  • Oorspronkelijk bedoeld als 2e deel in een Jake Gittes trilogie, maar het derde deel is nooit gemaakt, misschien dat die ooit nog komt. Jack Nicholson is perfect als de Prive detective die nogmaals een zaak aanneemt waarna uiteraard voor hem de pleuris weer eens uitbreekt en hij in een zaak gewikkelt is waar het weer moeilijk uitkomen is. T+)

    als reactie op de film The Two Jakes

  • Zat in de sneak vol verwachting van Finding Neverland, komt dit misbaksel langszeilen. Ik heb het welgeteleld 10 minuten uitgehouden en toen ben ik weggegaan...Slechte nederlandse actrices moeten geen Brabants gaan praten, gadver wat is dát slecht!

    als reactie op de film Amazones

  • Erg coole film, is misschien wat aan de lange kant, maar is zeker vermakelijk. Russell en Costner spelen goed en vooral Costner speelt lichtelijk over the top, maar misschien is de hele film dat wel, goeie actie, grappige scénes en een hoop 'cool' prima film, geen topper, maar toch zeker vermakelijk [rating 3]

    als reactie op de film 3000 Miles to Graceland

  • Heb hem gisteren gezien en ik ben haast onder de bioscoopstoel gekropen van afschuw, ik kan haast met zekerheid zeggen dat dit voor mij toch wel een van de slechtste films is die ik afgelopen tijd heb gezien...Enige pluspuntje is Hugh Grant in z'n evil rol die hem veel beter past dan z'n gebruikelijke sulletjes types.

    als reactie op de film Bridget Jones: The Edge of Reason

  • Adaptatie van Fay Weldon's boek wat op scherm jammergenoeg wat minder uitpakt dan het uitermate feministisch geschrevene. Nietemin toch de moeite waard om eens te zien (en misschien ook te lezen)

    als reactie op de film She-Devil

  • Verwacht geen superhilarische komedie, maar meer wat ingetogenere humor die vooral door cynisme en sarcasme naar voren komt, zeer sterke film met sterk acteerwerk van eigenlijk iedereen die erin speelt (ja zelfs Ben Stiller en de Wilson broertjes leveren goed werk T+)) [rating 4]

    als reactie op de film The Royal Tenenbaums

  • Terence Hill en Budd Spencer :W Keek die films altijd toen ik klein was, erg van genoten :)

    als reactie op de film Quattro dell'Ave Maria, I

  • Prima verfilming van Shakespeare's toneelstuk, redelijk grappig verhaal met een zeer sterk spelende Kevin Kline en Stanley Tucci als Puck is zeer geniaal!

    als reactie op de film A Midsummer Night's Dream

  • Zwaar overgewaardeerde film, hij is mooi, maar écht niet zo goed als iedereen ziet, veel vals sentiment en scenes die zo'n beetje in elke gevangenisfilm te zien zijn. Wat hem dan mooi maakt? Het prachtige acteren van Freeman en Robbins!

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • Jaja, met onze eigen Peter Faber :D

    als reactie op de film A Bridge Too Far

  • Ik zou hem kijken, hij is zeer vermakelijk, een goed geslaagde actiefilm

    als reactie op de film The Replacement Killers

  • Prima spannende spionagethriller, een goed spelende Redford en uiteraard Pitt. Lekker spannend T+)

    als reactie op de film Spy Game

  • Nooit gedacht dat Head & Shoulders nog eens zo'n belangrijke rol zou spelen :D Erg leuke en grappige film

    als reactie op de film Evolution

  • Erg leuk, tenminste, vroeger wel, toch nog maar eens een keer proberen :D

    als reactie op de film Don Camillo

  • [quote=einstein]David Byrne[/quote] Argh! Gabriel! De goeie man heet Gabriel Byrne! :(

    als reactie op de film End of Days

  • En toch mis je Danny Glover ergens :D

    als reactie op de film Conspiracy Theory

  • Maar...maar... Garfield beweegt!? :? Garfield is een luie dikke kat die niets anders doet dan zitten/liggen/eten/slapen, maar zeker niet bewegen of zelfs DANSEN!? !?!?!

    als reactie op de film Garfield

  • Met het broertje van David ('I'm going to be killed' Bill) Carradine :D

    als reactie op de film Revenge of the Nerds II: Nerds in Paradise

  • Indrukwekkende film, maar toch niet zo super als er vaak gezegd wordt. Het acteerwerk stoort op sommige punten toch best, maar als je hem nog niet gezien hebt, dan is het een prima film om eens te gucken ;)

    als reactie op de film Das Experiment

  • :W wat een geweldig flauwe film (en toch vind ik hem grappig, hoe is 't mogelijk :D)

    als reactie op de film Oscar

  • [quote=JB]Dat is ook de bedoeling, alles is precies gekopieerd waardoor het allemaal hetzelfde lijkt maar toch anders is. Dit vervreemdend effect is het doel van van Sant, die zijn film een "schizofrene dubbelganger" noemt van het origineel, die ook al vol zat met spiegels en verdubbelingen (aldus de Volkskrant).[/quote] Ik noem het liever gebrek aan regisseurstalent en domweg slechter acteren dan het origineel :Y

    als reactie op de film Psycho

  • :D Geïnspireerd op 2 nummers van Buddy Holly: Peggy Sue en Peggy Sue Got Married :W

    als reactie op de film Peggy Sue Got Married

  • [quote=Saartje]Hiero! :B Urbanus vind ik helemaal top. :E Alleen zijn laatste optredens vond ik minder goed. Maar ik blijf lachen om hem. :Y[/quote] Maar jij bent dan ook deels belg deels limburgs...dus we nemen je niets kwalijk ;) :D

    als reactie op de film Koko Flanel

  • [quote=Barthuz]Begon in elk geval niet om 23.30! Shit, het begin gemist[/quote] Geeft niet :P de laatste 2 kamers zijn het leukst ;)

    als reactie op de film Four Rooms