WD Avatar

WD

Laatste reviews

Changeling(2008)

"...Zeer sterke film, waar Clint Eastwood weer een laat zien dat hij niet alleen een super acteur is maar ook een geweldige regisseur. De film is erg..."

Cinderella Man(2005)

"...Wat een geweldige film! Heb hem net pas afgekeken, maar ik moest gewoon nu effe mijn beoordeling over deze film kwijt; een super film, een van de..."

You Will Meet a Tall Dark Stranger(2010)

"...Wel een erg late release van de film, hij was al een dikke anderhalve maand geleden al uit in frankrijk, terwijl dat land eigenlijk altijd wat achter..."

Shrek Forever After(2010)

"...Ik vondt dit een hele leuke film, stukken beter dan deel 3 (die was niet echt veel waard, maar geloof me, met deze maken ze het weer meer dan goed) en..."

Inception(2010)

"...Gisteren deze film gezien en ik heb er niet genoeg woorden voor... Wat een SUPER film, alles in deze film is echt perfect, de effecten, de acteurs en..."

Laatste reacties

"...[quote=Acer]Heerlijke film Limitless, Bradley Cooper begint een echte A-acteur te worden en doet het prima naast Robert de Niro. De film begint met een trage aanloop en gaat opeens in een hoog tempo verder (beetje zelfde effect als het pilletje welli......"
Limitless
"...[quote=SunChaser]Slaapverwekkend[/quote] Daarom maar een 1 geven..? Oke, dit is niet echt mijn type film maar ik vermaakte me nog redelijk en zowiezo, een 1 geven voor een film zoals deze, kom op zeg... Iedereen heeft zijn eigen mening, maar om......"
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
"...[quote=Ann McDunn]Wie de film Jean de Florette heeft gezien, mag deze film eigenlijk niet missen. Ik heb ze alle twee vorig jaar gezien, en deze is ook prachtig.:W[/quote] Deze film is idd een mooi maar heel erg onverwacht einde na ''Jean de Flore......"
Manon des sources
"...T+)..."
Manon des sources
"...[quote=13woutie13]Mooie en toch wel trieste film. Dat triest is natuurlijk een groot compliment naar de film en vooral naar Gerard Depardieu die zijn rol hartstikke diep legt. De andere 2 hoofdpersonen (de twee slechterikken) zorgen voor de sublieme......"
Jean de Florette

laatste ratings

8,3
Ratatouille (2007)
Ratatouille (2007)
8,1
The Matrix (1999)
The Matrix (1999)
7,9
Skyfall (2012)
Skyfall (2012)

watchlist

WD heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.