WD Avatar

WD

Laatste reviews

Changeling(2008)

"...Zeer sterke film, waar Clint Eastwood weer een laat zien dat hij niet alleen een super acteur is maar ook een geweldige regisseur. De film is erg..."

Cinderella Man(2005)

"...Wat een geweldige film! Heb hem net pas afgekeken, maar ik moest gewoon nu effe mijn beoordeling over deze film kwijt; een super film, een van de..."

You Will Meet a Tall Dark Stranger(2010)

"...Wel een erg late release van de film, hij was al een dikke anderhalve maand geleden al uit in frankrijk, terwijl dat land eigenlijk altijd wat achter..."

Shrek Forever After(2010)

"...Ik vondt dit een hele leuke film, stukken beter dan deel 3 (die was niet echt veel waard, maar geloof me, met deze maken ze het weer meer dan goed) en..."

Inception(2010)

"...Gisteren deze film gezien en ik heb er niet genoeg woorden voor... Wat een SUPER film, alles in deze film is echt perfect, de effecten, de acteurs en..."

Laatste reacties

"...Scarlett Johansson lijkt me beter voor deze rol, ook vindt ik haar acteer prestaties beter dan die van Blake Lively. SJ heeft al zo een 30 films op haar naam staan waar onder zeker 5 goeie films (Iron Man (2), The Prestige, The Island, The Other Bol......"
Scarlett Johansson en Blake Lively in gevecht om 1 rol
"...Niet echt super, super......"
Bioscoop releases week 32
"...Solomon Kane en Solitary Man zijn wel oke films, maar Nanny McPhee and the Big Bang: :r Zowiezo, niks echt wat ik meteen zou willen aanschaffen...."
DVD releases week 32
"...Kijk hier niet echt naar uit, kijk hem zowiezo niet in de bios, misschien ltr, weet niet echt of hij de moeite waard is......"
Eerste foto's remake Loft
"...[quote=HaroldKumar]Plot klinkt aardig. Dreamworks is wat mij betreft steeds meer de goede kant op aan het gaan. Kung Fu Panda, Madagascar 2, How To Train Your Dragon en zelfs Shrek 4 vond ik stuk voor stuk prima entertainment. Het is geen Pixar, maar......"
Dreamworks maakt Imaginary Enemies

laatste ratings

8,3
Ratatouille (2007)
Ratatouille (2007)
8,1
The Matrix (1999)
The Matrix (1999)
7,8
Skyfall (2012)
Skyfall (2012)

watchlist

WD heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.