Changeling (2008)

To find her son, she did what no one else dared.

Reviews (3)

notReal

Avatar

Wat een verhaal zeg. Als je een beetje rechtvaardigheidsgevoel hebt dan zou je die bastards wel door de TV willen trekken!

Erg lange film, en toch zou ik niet goed weten welk deel zou kunnen missen. Houdt je (na de eerste verplichte tien minuten) tot het einde geboeid.

Ben geen grote Angelina fan, maar vind haar in deze film geweldig gecast (NB. zat ze nou ook niet in zo'n andere nutcase-film: girl interrupted..? Of was dat alleen maar Brittany Murphy?)

Zeker een 8/10

WD

Avatar

Zeer sterke film, waar Clint Eastwood weer een laat zien dat hij niet alleen een super acteur is maar ook een geweldige regisseur.
De film is erg sterk, alles is dan ook erg goed gedaan en ook de acteer prestaties zijn zeer sterk, Angelina Jolie speelt hier dan ook (naar mijn mening) een van haar of misschien zelfs wel haar beste rol ooit.

Ondanks dat de film toch bijna 2 en een half uur duurt, verveelt hij absoluut geen moment, een erg mooie film die (mij in ieder geval) nog lang zal mee blijven.

rednitro

Avatar

Het verbaasd me dat niemand nog een reactie heeft geschreven op deze goede film.
Opnieuw een meestersuk van Clint.
Goed geacteerd en een mooi verhaal. deed bijna denken alsof het een waargebeurd verhaal was.
zo geloofwaardig was het zeker.

wel jammer vond ik het eind, de volgende spoiler absoluut niet lezen als je de film nog wilt zien.Dat de moeder uiteindelijk hoort dat haar zoon wellicht ontsnapt is maar er geen antwoord komt of hij daadwerkelijk nog leeft.