notReal Avatar

notReal

Laatste reviews

De Boskampi's(2015)

"...Prettige pretentieloos, dus prima jeugdfilm met meerdere knipogen naar andere bekende genres..."

The Lobster(2015)

"...Bizar liefdesverhaal in een nog bizardere wereld....."

How to Train Your Dragon 2(2014)

"...Goede film, maar even een waarschuwing voor als je van plan bent de film met jonge kinderen te gaan kijken: Door deze scenes waren mijn..."

Steve Jobs(2015)

"...De tijd vloog voorbij in de sneltreinvaart van vlijmscherpe dialogen, korte scenes en flash backs, en een wervelend verhaal, waarbij het publiek op..."

Never Let Me Go(2010)

"...Redelijk deprimerend concept in deze film.. Je hoopt en hoopt (dat het goed komt) ... Ik las in een andere review al een gedeeltelijke verklaring..."

Laatste reacties

"...Gisteren op de pleinbios gezien en de rest van de nacht mee in mn hoofd gezeten. Wat een bizar concept zeg, en tot in de puntjes uitgewerkt. Mooie tegenstellingen die ook in deze wereld (waarin je niet alleenstaand mag zijn) blijken te bestaan. Sec......"
The Lobster
"...[quote=Olrik]Wat een belachelijk slechte film is dit... John Travolta en de eens zo grote Robert De Niro spelen zeer belabberd in deze smakeloze prent vol onnozele dialogen en uiterst slecht camerawerk. -knip- Een grote afrader deze film. 2.0 /......"
Killing Season
"...Goede film die wat stroef op gang komt met allerlei dialogen en politiek, maar toewerkt naar schitterend rugby spel in het bejubelde wereldkampioenschap in Zuid-Afrika. De tweede helft is dus echt genieten!..."
Invictus
"...Een sympathieke film die zichzelf niet al te serieus neemt met zijn 'thomas crown affair' meets 'huize avondrood' actie film. Ongecompliceerd en vermakelijk, een dikke 7 :)..."
The Maiden Heist
"...Man, wat een verhaal in deze goede, deprimerende rotfilm. Lange, ingewikkelde opbouw en een knallende finale. Of het nu echt zo gegaan is of niet, ik snap nu beter waarom Bin Laden niet levend gevangen genomen had kunnen worden en heb meer visuele......"
Zero Dark Thirty

laatste ratings

watchlist

notReal heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.