rednitro Avatar

rednitro

Laatste reviews

Taken 3(2014)

"...Wat een dieptepunt voor de Taken reeks moet dit zijn. Zeer matige film, actie scenes gewoon ronduit slecht. Alles wat deel 1 goed maakte is weg. De..."

Safe(2012)

"...Doet precies wat je van een Jason Statham film kan verwachten. Veel actie, slaan, rammen, vechten, nog meer actie en nog meer bad guys die 1 voor 1..."

The Hunger Games(2012)

"...Tegen vallende film met een hoop tegenstellingen. Opbouw duurt veels te lang, traag saai. Dan als de spelen daadwerkelijk beginnen lijkt het wel of..."

Rise of the Planet of the Apes(2011)

"...Goeie film. Beter als ik verwacht had wel een beetje voorspelbaar, maar daarom nog steeds een prima film. Ik zie de prequels nu al voor..."

Arctic Blast(2010)

"...Je verwacht er niet veel van en je krijgt dan ook niet veel. Terwijl er in werkelijkheid al jaren een gat boven de zuidpool zit. veroorzaakt een..."

Laatste reacties

"...Een van de beste films die ik ooit heb gezien. Staat in mijn rijtje met toppers !..."
The Departed
"...Zwaar over de top film vol met Amerikaans patriottisme en harde luide muziek. Veel special effects maar verder niet heel speciaal. En geloofwaardig al helemaal niet. Bak chips / popcorn film die waarschijnlijk in de bios als fantastisch wordt er......"
Battleship
"...Veel van het zelfde. Na de eerste 2 delen kost het steeds meer moeite om hem uit te kijken. Als je 1 en 2 goed vindt moet je deze zeker wel kijken. Heb je 1 en 2 niet gezien dan is hij ook nog wel de moeite. Bij vlagen vond ik hem best aardig......"
Paranormal Activity 3
"...[quote=11qqaazz]Hij krijgt van mij een 6 omdat ik zo hard moest laggen. Wat een dome film...deze film is domer dan Dolomite....zelfs de domste geest kan hier niet zeggen....verstand op 0 en genieten maar. Dat is gewoon weg niet mogelijk....daarvoor i......"
Conan the Barbarian
"...Langdradig en saai. Meerdere keren de behoefte gehad de film uit te drukken. Channing Tatum's rol was leeg en vulde weinig in. Het ontbreekt de film een beetje aan schwung, tempo en spanning. gaaaaaap, kijken op eigen risico...."
The Son of No One

laatste ratings

4,7
Taken 3 (2014)
Taken 3 (2014)
6,7
Killer Joe (2011)
Killer Joe (2011)
8,1
Der Untergang (2004)
Der Untergang (2004)
3,8
RoboCop 3 (1993)
RoboCop 3 (1993)

watchlist

rednitro heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.