rednitro Avatar

rednitro

reacties

  • Een van de beste films die ik ooit heb gezien. Staat in mijn rijtje met toppers !

    als reactie op de film The Departed

  • Zwaar over de top film vol met Amerikaans patriottisme en harde luide muziek. Veel special effects maar verder niet heel speciaal. En geloofwaardig al helemaal niet. Bak chips / popcorn film die waarschijnlijk in de bios als fantastisch wordt ervaren maar dan waarschijnlijk vanwege het luide karakter van de film. Vond hem een beetje over de top maar niet zozeer slecht. Aardige film.

    als reactie op de film Battleship

  • Veel van het zelfde. Na de eerste 2 delen kost het steeds meer moeite om hem uit te kijken. Als je 1 en 2 goed vindt moet je deze zeker wel kijken. Heb je 1 en 2 niet gezien dan is hij ook nog wel de moeite. Bij vlagen vond ik hem best aardig. 6

    als reactie op de film Paranormal Activity 3

  • [quote=11qqaazz]Hij krijgt van mij een 6 omdat ik zo hard moest laggen. Wat een dome film...deze film is domer dan Dolomite....zelfs de domste geest kan hier niet zeggen....verstand op 0 en genieten maar. Dat is gewoon weg niet mogelijk....daarvoor is deze film te dom. Hee bedank dat je me het paleis hebt in geholpen....Ja nou, dat was nog geen makie zeg! Al dat vechten met dat monster he. Heeeee!!!!!!.....de mensen die we zoeken lopen daar op het strand? Inbreken was eigenlijk toch niet nodig. Nau..ja...toch bedankt....Euuuu ja tuurlijk....hee als je me nog eens nodig hebt weet je waar je me kunt vinden. Dat lukte je de vorige keer ook door de eerste wilekeurige stad binnen te lopen....nou...doei he....en maak je niet druk over de slechterik. Dat masker van hem stelt geen ruk voor.....dus maak je daar vooral ook niet druk over......nou doe!!!!!!. Ja, de Ballen he!...[/quote] Inderdaad, het verhaal is gewoon flinter dun, daarom ging de film bij mij ook zo snel vervelen. Het voelt gewoon totaal niet episch aan. En toen kwamen er zandmannetjes uit de grond. Nee vond de film niet sterk. De acteer prestaties zijn niet groots, de film op zich is niet groots. Een 4, meer kan ik er niet van maken. Geen moment het gevoel dat ik naar een spannende goede actie film zat te kijken. De legende Conan hadden ze veel groter neer kunnen zetten. [Spoiler] En toen had hij het masker en toen stelde hij nog niks voor inderdaad. Bah wat slecht.[/spoiler]

    als reactie op de film Conan the Barbarian

  • Langdradig en saai. Meerdere keren de behoefte gehad de film uit te drukken. Channing Tatum's rol was leeg en vulde weinig in. Het ontbreekt de film een beetje aan schwung, tempo en spanning. gaaaaaap, kijken op eigen risico.

    als reactie op de film The Son of No One

  • Typische Jason Statham film. niet over nadenken maar gewoon wegkijken. Heb me wel vermaakt met deze lekkere vlotte actie film.

    als reactie op de film The Mechanic

  • Het verhaal is inderdaad wat dun, Jason Statham maakt er nog wel een aardige film van. Maar geen film die je na jaren nog zal opnoemen als één van de top films die je ooit zag. Want daar is het verhaal gewoon te dun voor. Als liefhebber van Jason Statham kom je best aardig aan je trekken.

    als reactie op de film Blitz

  • 35 minuten hield ik het vol. Zoveel onlogische dingen achter elkaar, zoveel toevalligheden tegelijk. Zo onrealistisch dat het een B pulp zombie film is. Grote bak chips en niet nadenken film. Helaas hou ik daar niet van.

    als reactie op de film Quarantine 2: Terminal

  • Mooie film. Christian Bale speelt de rol van ex-bokser en junk echt goed, klasse. Mark Wahlberg Speelt de bescheiden broer erg goed. Ik heb wel genoten van dit waargebeurde verhaal. daarna nog even googlen naar de echte wedstrijd. [url=http://lmgtfy.com/?q=mickey+ward+Shea+Neary]mickey ward vs neary[/url] 8/10

    als reactie op de film The Fighter

  • Deze film is niet leuk, hij is meesterlijk. Zoals eerder al genoemd, als je een leuke film wil dan kijk je niet naar de Green mile. Hoe een film die zich afspeelt op voornamelijk dezelfde locatie zo mooi kan zijn. De acteer prestaties zijn gewoon subliem. De film trekt je mee, en je voelt het verdriet. 10 ! Dit is waarom je films kijkt!

    als reactie op de film The Green Mile

  • [quote=SunChaser]Bah wat een slechte film.[/quote] Waarom kijk je dan films? Niet mijn al-time favoriet, niet de meest boeiende film ooit. Maar het verhaal is goed opgebouwd, de spanning wordt goed opgebouwd. Uiteindelijk het plot goed tot meesterlijk en een verrassend einde. McGregor maakt de film, zette zijn rol zeer goed neer.

    als reactie op de film The Ghost Writer

  • Zeer goede film, film zit goed in elkaar van begin tot eind. Zeer zeker de moeite waard. Dikke 9 van mijn kant.

    als reactie op de film The Town

  • Ik geef niet snel een 10 maar deze verdient het. Mooi meeslepend, goed verhaal en tranen trekker 1e klas. Eastwood is een held.

    als reactie op de film Million Dollar Baby

  • Goede thriller met een verrassend einde. ik heb genoten van deze film, heerlijk.

    als reactie op de film Orphan

  • Heerlijke thriller, al voelde de film als standaard horror in het begin wordt het verhaal echt lekker opgebouwd en nergens vond ik de film langdradig. hij is spannend en je gaat die bitch echt haten en dat is een teken dat er goed geacteerd wordt. 9 uit 10 voor mij

    als reactie op de film Orphan

  • Redelijke film. vond hem langdradig op sommige stukken. had wel iets meer actie ingemogen van mij. vond hem niet slecht, maar ook geen topper.

    als reactie op de film Inglourious Basterds

  • Heb hem gister gezien en vond het een hele goede Film. Zeer meeslepende en boeiende film.

    als reactie op de film Zwartboek

  • Ik zie dat deze film nog een 7,2 krijgt? Ik vraag me dan zwaar af welke film ik heb zitten kijken? Wat ik heb gezien waren een zeer zeer bijzonder saaie 60-80 minuten en een einde dat zelfs mijn dochter van 3 nog beter had kunnen verzinnen. zeer slechte inspiratie loze film. zit echt niets in. geen spanning. geen goed acteer werk. geen mooie specials effects. geen goed verhaal. Je zou de laatste 10 minuten op Youtube kunnen zetten en dan heb je nog niets gemist. een 1.

    als reactie op de film Paranormal Activity

  • Weer zo'n typische Amerikaanse horror waar duidelijk aan te zien is dat de leeftijd grens niet al te hoog moest liggen. Nauwelijks komisch en te voorspelbaar. Chips en popcorn film. En een 5 voor de moeite.

    als reactie op de film Drag Me to Hell

  • Wat een bout film. Eerste uur saai en irritant, zat me constant te ergeren en dat gespeelde geruzie. de schuddende camera en het matige geluid gingen me snel vervelen. vind het een gehypte film.

    als reactie op de film The Blair Witch Project