Safe

Safe (2012)

She has the code. He is the key.

Reviews (2)

jaime91

Avatar

Een Statham film die idd doet wat je van een Statham film mag verwachten. Ontzettend harde en spectaculaire vechtscenes en ontzetten harde schiet scenes, kortom gewoon top entertainment. Alleen vind ik dit wel een van Stathams betere, Safe is namelijk absoluut beter dan The Mechanic en Killer Elite omdat er meer twisten en nog betere actie inzit, en het personage wat Statham speelt heeft ook een diepere laag dan wat hij normaal gesproken speelt. Ook bleef ik geboeid van de eerste tot de laatste seconde en vond ik deze minder hersenloos dan The Mechanic of Killer Elite. De film had dus best een aardig script voor zo'n hersenloos vermaak en dat had ik niet verwacht.

Ook ben ik best onder de indruk van Catherine Chan haar acteer prestaties. Dit is een haar eerste films en ze doet het best goed, ze deed me zelfs af en toe aan Dakota Fanning denken toen zij nog klein was.

Over Dakota Fanning gesproken. Safe gaat niet zo diep als Man On Fire met Denzel Washington maar hij deed mij daar wel af en toe aan denken.

Safe is kortom top entertainment en heeft een perfecte speelduur waardoor hij ook niet verveeld. Het enige wat mij een beetje teleurstelde was het einde ik had namelijk heel graag een gevecht tussen Luke Wright (Jason Statham) en Alex Rosen ( Anson Mount) willen zien, dat eindigde wat mij betreft wat te abrupt, jammer dat die kleine zich daarmee moest bemoeien.

rednitro

Avatar

Doet precies wat je van een Jason Statham film kan verwachten.
Veel actie, slaan, rammen, vechten, nog meer actie en nog meer bad guys die 1 voor 1 neer gaan.

Al begin ik me wel af te vragen wanneer Statham nu eens in een wat betere film gaat schitteren.
Ik blijf hem een heerlijke no nonsense acteur vinden.
Jammer dat hij zich keer op keer laat lenen voor die makkelijke actie films.

Al doet Safe wel wat je er van kan verwachten, niet nadenken, geen diep verhaal maar gewoon veel actie.