jaime91 Avatar

jaime91

Laatste reviews

Live by Night(2016)

"...Teleurstellende Affleck film wat voornamelijk komt door een teleurstellend script. ..."

Assassin's Creed(2016)

"...Ubisoft kan zich beter bij games houden en films aan professionals overlaten. ..."

Star Wars: Rogue One(2016)

"...De eerste geslaagde Star Wars spinoff film die ontzettend veel toevoegd aan de originele trilogie en met name A New Hope. ..."

The Magnificent Seven(2016)

"...Vermakelijke popcorn western waar ik door deze top cast toch wat meer van verwacht had...."

Suicide Squad(2016)

"...Als het op kritiek krijgen aankomt dan heeft DC het niet makkelijk met hun pas opgestarte DC filmuniversum. Het begon met de Superman film Man Of..."

Laatste reacties

"...[quote=Goov25]Alles, vrijwel alles wat je geschreven hebt kan ik nazeggen. Inclusief deeltje 5 als favoriet, en inclusief de brok in de keel. +1 dus :) Van mij mogen ze vanaf nu wel een realistischere kant op gaan, de actiescenes kunnen toch niet......"
Furious 7
"...[quote=Mark]Maareh... Aan het einde ging [spoiler]Cruise toch weer terug naar het moment dat ie in de helikopter sliep. Dus hij moet daarna die generaal wel verteld hebben waar die alien zat, dan weet hij en die generaal etc toch wat ie heeft gedaan......."
Edge of Tomorrow
"...Veel positieve reacties hierover gelezen en gehoord en daar sluit ik me helemaal bij aan. Prachtig geacteerd vooral door de 2 nieuwkomers Tye Sheridan en Jacob Lofland, een geweldig script, prachtig camerawerk, echt een prachtige film! Een van de bes......"
Mud
"...Billy Bob Thornton maakt deze film echt geniaal. Hij brengt de grappen echt ontzettend goed! Lauren Graham is er vooral vanwege het mooie plaatje maar zij is ook echt een grappige (en mooie) vrouw. Verder een cliché filmpje maar nogmaals dankzij Bill......"
Bad Santa
"...Hele matige saaie actie/thriller met veel te weinig actie. Ik was ook na een paar uurtjes alweer vergeten dat ik deze film gezien had. En het einde is ook veel te abrupt. Absoluut niet de moeite van het kijken waard...."
Breakout

laatste ratings

watchlist

jaime91 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.