Repo Men (2010)

For a price, any organ in your body can be replaced. But it can also be repossessed.

Terwijl de ‘repo men’ zoeken naar niet afbetaalde organen, zoekt de regisseur naar een genre. Gelukkig hebben de scenarioschrijvers nog een konijn in een hoed achter de hand.
play

5,3 details

  • 111 Min
  • Actie
  • Sci-Fi
  • Thriller
  • Verenigde Staten
  • Canada
111 Min Verenigde Staten

Remy leeft in een tijd waar organen gekocht en verhandeld kunnen worden. Wanneer hij echter zijn nieuw gekochte hart niet kan betalen, komen de nietsontziende schuldeisers achter hem aan. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn ex-vriendin.

Regie
Miguel Sapochnik
Cast
Carice van Houten, Jude Law, Forest Whitaker, Liev Schreiber, Alice Braga, RZA, Joe Pingue, Chandler Canterbury, Tanya Clarke, Yvette Nicole Brown, Liza Lapira, Tiffany Espensen, Wayne Ward, Howard Hoover, Max Turnbull.
Budget
$ 32.000.000
Opbrengst
$ 18.409.891
Release
18.03.2010
Release NL
03.06.2010
Release DVD
02.11.2010

Filmtotaal Recensie

Regie: Miguel Sapochnik | Cast: Jude Law (Remy), Forest Whitaker (Jake), Liev Schreiber (Frank), Carice van Houten (Carol), e.a. | Speelduur: 111 minuten | Jaar: 2010

Een toekomstige wereld waarin elk defect lichaamsdeel vervangen kan worden door een mechanisch equivalent. Dat is toch fantastisch? Natuurlijk hangt daar een stevig prijskaartje aan, maar een lening afsluiten is geen probleem. Alleen als je die niet meer kan betalen, heb je wel een probleem: dan komen de ‘repo men’ het orgaan terugvorderen.

Het bedrijf The Union produceert moderne en mechanische organen die het leven van mensen verlengen. Door de hoge kosten en dure leningen wordt het leven van de mensen die zo’n orgaan aanschaffen er alleen niet veel beter op. Repo men komen je orgaan namelijk weer halen als je niet betaalt. Remy en Jake zijn vrienden en behoren tot de beste repo men. Remy’s vrouw Carol wil dat hij stopt vanwege de werktijden en de onethische aspecten. Remy heeft hier zelf weinig problemen mee totdat hij - zoals dat vaak gaat in films - zelf slachtoffer wordt van het systeem. Dan pas begrijpt hij de kritieken.

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

Repo Men Nieuwsberichten

Laatste reacties

Criticus1000

"...Ga ik naar deze film kijken? Laat ik dit dan eerst uitrekenen: SBS6, die geweldige chique zender......"

hansbeer

"...Bij mij krijgt ie de nadeel vd twijfel; 6 sterren, vond het nogal over de top, ze gingen wel erg l......"

MrMyrmica

"...Een van mijn lievelingsfilms, trouwens wat is Carice van Houten toch een knappe vrouw! :~..."

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Repo Men

acties