Reviews (2)

CasperZijden

Avatar

Wel een redelijke film. Behoorlijk warrig en zenuwachtig gefilmd met irritante  muziek op de achtergrond. Het ruikt een beetje naar een slechte Bond film. De rol van Cameron Diaz in dit "avontuur" is mij niet echt duidelijk... misschien omdat ze er leuk uitziet? Het is één en al over the top actie, wat natuurlijk erg aangenaam kan zijn voor de liefhebbers! De visual effects zijn redelijk ruw en vind ik niet van deze tijd. De audio was qua speciale effects wel aardig alleen die muziek past niet bij deze film, de sfeer wordt er behoorlijk negatief door beïnvloed.

Conclusie:
Het begin van het verhaal is leuk maar zwakt steeds verder af tot een standaard film, niet echt vernieuwend dus. Ik heb me wel redelijk vermaakt. 

Hij krijgt van mij een kleine 6Http://twitter.com/casperzijden

Remkoo7

Avatar

Denk er toch anders over dan de hierboven genoemde reactie.
Oke het plot is dun, maar dat maakt in deze film helemaal niks uit! De humor is niet te flauw, maar juist 'nonchalant' goed. Vergelijk dit met James Bond.
Verder is het gewoon een heerlijke wegkijkfilm. Niet te veel nadenken en Cruise en Diaz zetten dit goed neer.
Ik kan me voorstellen dat het je humor niet is, maar het is zeker niet zo flauw als hot shots of scary movie. Nee, het is sjieke flauwe humor om het zo te noemen. En dat de kogels om z'n oren vliegen terwijl hij heel relaxed naar Diaz loopt, maakt dan ook niet meer uit. Ze zoeken het randje van ongeloofwaardigheid op, dat soms zelfs net overschreden wordt, maar elke keer dacht ik dan " ja, wat maakt het ook uit" en weer lache. Smiley face