Frozen

Frozen (2010)

Fight to Survive.

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

larsbongers

Avatar

Vond het eerlijk gezegd een film die een hoger cijfer verdiend! Heb hem eerst ergens een uur gezien, moest toen weg. Eigenlijk nog paar dagen blijven hangen, na lang zoeken gelukkig het laatste half uur nog kunnen kijken. Knap gemaakt, met maar 3 personen, constante spanning tot het einde!

jaime91

Avatar

Tarkus "Een voorbeeld van een film waar je met een minieme cast toch best een spannend verhaal kan maken.
Best wel een spannend verhaal dus, dat echter niet altijd logisch is.. maar toch boeiend genoeg om je anderhalf uur aan je stoel te kluisteren."

Dat ben ik helemaal met je eens. Vreemd dat deze film dan toch zo een lage score heeft.

Frozen heeft een bijzonder spannend verhaal wat gaat over 2 vrienden (Zegers en Ashmore) en Bell (liefje van Zegers) die vast komen te zitten op een hoog punt in een ski-lift. Bijzonder dat (volgens mij) nog nooit iemand eraan gedacht heeft om hier een horrorfilm van te maken want dit gegeven werkt ontzettend goed! Niet alleen moet het 3-tal zien te overleven tegen de kou voor een hele week (de ski-piste is namelijk een week gesloten),(kleine)ze moeten uiteindelijk ook zien te overleven tegen een groep wolven.

De 3 acteurs spelen ontzettend goed en nogmaals het gegeven van angst in een skilift,hoogtevrees en uiteindelijk zelfs vergeten worden werkt ook heel goed en daar kun je een prima horrorfilm van maken. Sterker nog de films wist mij eigenlijk op sommige punten best te shockeren het moment dat Zegers zijn benen breekt en uiteindelijk wordt opgevreten door de wolven liet echt een diepe indruk op mij achter en wist mij echt te raken. Deze film heeft echt een diepe indruk op mij achter gelaten. Goeie horrorfilm dus met af en toe best gore scenes maar onwijs spannend.

Tarkus

Avatar

Een voorbeeld van een film waar je met een minieme cast toch best een spannend verhaal kan maken.
Best wel een spannend verhaal dus, dat echter niet altijd logisch is.. maar toch boeiend genoeg om je anderhalf uur aan je stoel te kluisteren.