Last Night

Last Night (2010)

Waarom acteurs als Keira Knightley, Eva Mendes en Sam Worthington akkoord gingen met zo’n belachelijk slecht scenario, zal wel voor altijd een raadsel blijven.
play

5,8 details

  • 90 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
  • Frankrijk
90 Min Verenigde Staten

Michael vertrekt op zakenreis met een bloedmooie collega waar hij zich erg tot aangetrokken voelt. Dezelfde nacht loopt zijn vrouw Joanna haar oude liefde tegen het lijf... Een moderne parabel over de relaties tussen mannen en vrouwen, legt op treffende wijze de broosheid en de complexiteit van een getrouwd koppel bloot.

Regie
Massy Tadjedin
Cast
Stephanie Romanov, Griffin Dunne, Guillaume Canet, Keira Knightley, Stephen Mailer, Eva Mendes, Anson Mount, Rae Ritke, Scott Adsit, Sam Worthington, Daniel Eric Gold, Zach Poole, Jon Norman Schneider, Justine Cotsonas, Chriselle Almeida.
Budget
$ 7.000.000
Opbrengst
$ 7.644.937
Release
18.09.2010
Release NL
24.03.2011
Release DVD
02.08.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Massy Tadjedin | Cast: Keira Knightley (Joanna Reed), Sam Worthington (Michael Reed, Eva Mendes (Laura), Guillaume Canet (Alex Mann), e.a. | Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2010

Op papier klinkt een project als Last Night zeker interessant. Een relatiedrama over een jong, aantrekkelijk echtpaar dat moeite heeft de verleidingen van het andere geslacht te weerstaan. En als acteurs als Keira Knightley, Eva Mendes en Sam Worthington hun medewerking aan zo’n project verlenen, verwacht je al helemaal een beter eindresultaat dan deze opmerkelijke mislukking die zo slecht is dat het bijna fascinerend wordt om naar te kijken.

Joanna en Michael kennen elkaar al sinds hun studententijd en trouwden ook al op jonge leeftijd. De film begint met een feestje op het werk van Michael, waarbij Joanna hem verwijt iets te veel aandacht te hebben voor Laura, een aantrekkelijke collega. De volgende ochtend vertrekt Michael (samen met de collega in kwestie) op zakenreis en blijft Joanna alleen achter in hun grote appartement in New York. Toevallig loopt zij een oude jeugdvlam tegen het lijf en besluiten de twee de dag met elkaar door te brengen. Een paar honderd kilometer verderop beginnen de spanningen tussen Michael en Laura inmiddels toe te nemen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Last Night Nieuwsberichten

  • Trailer Last Night

    Trailer Last Night

    Arman Avsaroglu,

    Sam Worthington moet kiezen tussen Keira Knightley en Eva Mendes.