Stormy Monday

Stormy Monday (1988)

The Most Dangerous Choices Are Made With The Heart

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WizardOfOss

Avatar

Faith "Sorry hoor maar deze reactie is niet nutteloos wou je zeggen? Jij hebt toch ook niks te melden over de film..?"

Heb je gelijk in (net als dat jouw post weer even nutteloos is ;) ), maar ik plaats deze reactie dan ook niet bij zo ongeveer elke film, om dan vervolgens als de film is afgelopen nog even te melden dat ik hem toch niet gezien heb.

On-topic dan maar, ik heb deze film ooit eerder gezien, ik kan me echter niet zoveel meer herrineren over het verhaal. Er werd wel behoorlijk goed in geacteerd, vooral Sting speelt zijn karakter op een lekker kille wijze.

EDIT: Essent gunt me geen kans om mijn geheugen op te frissen, al een kwartier zwart beeld, terwijl hij op het mozaik-kanaal wel te zien is :(

Zeurdoos

Avatar

Faith "Sorry hoor maar deze reactie is niet nutteloos wou je zeggen? Jij hebt toch ook niks te melden over de film..?"


Daar heb jij weer gelijk in, maar door er zelf weer op in te gaan creeër je net zo'n nutteloos bericht (en ik nu ook weer Smiley face). Feit blijft wel dat spiderhouse veelal dit soort berichten zonder argumentatie plaatst en dit kan inderdaad irritatie opwekken. Het forum is een betere plaats voor off-topic gesprekken.

En vanaf nu bij films graag weer on-topic (dan doe ik dat ook ;))

Faith

Avatar

Sorry hoor maar deze reactie is niet nutteloos wou je zeggen? Jij hebt toch ook niks te melden over de film..?

WizardOfOss

Avatar

spiderhouse "deze ga ik kijken"

Als je niets te melden heb over de film, doe het dan aub ook niet. Deze nutteloze reacties beginnen me zo ondertussen behoorlijk te irriteren...