WizardOfOss Avatar

WizardOfOss

Laatste reviews

The Lord of the Rings: The Two Towers(2002)

"...Waarom is dit geval nu eigenlijk Film van de dag, terwijl ie nu al voor het derde jaar op rij uitgezonden wordt? Waarom niet Sin City, The Life..."

Mindhunters(2004)

"...Ik heb hem ooit gekeken samen met een vriend, toen elk kwartier de dvd stil gezet en voorspellen wie de dader was. De eerste keer toevallig (want puur..."

La meglio gioventù(2003)

"...Ik kijk hem wel op DVD, in 4 delen komt de film waarschijnlijk totaal niet tot z'n recht. Toen hij vorig jaar in twee delen werd uitgezonden had ik..."

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring(2001)

"...Geen slechte film, maar wel behoorlijk overgewaardeerd. De productie is prachtig, met geweldige omgevingen, kostuums en superieure special..."

King Kong(1933)

"...Heel erg lang geleden dat ik deze gezien heb, veel meer dan de bekende scenes op de top van het Empire State Building kan ik me niet meer herrineren...."

Laatste reacties

"...@Ed, die zat juist in een van de leukste filmpjes, en hoefde alleen zichzelf (en een lappenpop) te spelen ;-) https://www.youtube.com/watch?v=b5eoNyWUz8I..."
Trailer: Clive Owen terug als The Driver in Neill Blomkamps 'The Escape'!
"...Niks online: heb er een DVD'tje van :-) Maar ben benieuwd wat ze er nu van maken! Andere merken hebben dit sindsdien nog wel geprobeerd na te doen, maar maakten steevast de fout er toch vooral een lange reclamespot van te maken...."
Trailer: Clive Owen terug als The Driver in Neill Blomkamps 'The Escape'!
"...Tsja, Death Note draaide niet om bloederig geweld, maar om het kat-en-muis-spel tussen een antiheld met goede bedoelingen die al snel verwateren en de superspeurder die hem al snel doorheeft maar niks kan bewijzen. Maar dit is wellicht allemaal toch......"
'Death Note' wordt erg bloederig
"...Was het idee van Pennywise niet dat het een ogenschijnlijk vriendelijke en grappige clown was die al snel helemaal niet zo vriendelijk en grappig blijkt? Een creepy clown maken is niet zo lastig. Eentje die beide kanten van het spectrum beheerst is t......"
Enge clown Pennywise uit 'It' nu helemaal onthuld
"...Nou ja, je moet het ook niet onderschatten. Alleen al die plotwendingen al, ik wordt er duizelig van als ik er aan denk......"
'Tetris' trilogie omdat het verhaal zo groot is

laatste ratings

watchlist

WizardOfOss heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.