WizardOfOss Avatar

WizardOfOss

Laatste reviews

The Lord of the Rings: The Two Towers(2002)

"...Waarom is dit geval nu eigenlijk Film van de dag, terwijl ie nu al voor het derde jaar op rij uitgezonden wordt? Waarom niet Sin City, The Life..."

Mindhunters(2004)

"...Ik heb hem ooit gekeken samen met een vriend, toen elk kwartier de dvd stil gezet en voorspellen wie de dader was. De eerste keer toevallig (want puur..."

La meglio gioventù(2003)

"...Ik kijk hem wel op DVD, in 4 delen komt de film waarschijnlijk totaal niet tot z'n recht. Toen hij vorig jaar in twee delen werd uitgezonden had ik..."

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring(2001)

"...Geen slechte film, maar wel behoorlijk overgewaardeerd. De productie is prachtig, met geweldige omgevingen, kostuums en superieure special..."

King Kong(1933)

"...Heel erg lang geleden dat ik deze gezien heb, veel meer dan de bekende scenes op de top van het Empire State Building kan ik me niet meer herrineren...."

Laatste reacties

"...[quote]Duur: 11890 minuten [/quote] Is dit de langste film ooit?..."
The First of the Few
"...[quote=Tarkus]Hachiko heeft echt geleefd, en is na de dood van zijn baasje 9 jaar op hem blijven wachten aan een station ergens in Japan.[/quote]Shibuya om precies te zijn, een van de grotere stations van Tokyo. Mocht je ooit toevallig daar zijn en h......"
Hachi: A Dog's Tale
"...Hoe kan dit op een dag dat ook Goodfellas op TV komt in vredesnaam de film van de dag zijn :?..."
Dumb & Dumber
"...[quote=notReal]Klinkt als een topscript! Dat dit geen vervolg heeft gekregen is mij een raadsel... O+ :N[/quote]Een wat late reactie, maar deze film heeft wel degelijk een vervolg gekregen. Met een andere worstelaar in de hoofdrol, in een compleet an......"
The Marine
"...Hé, weer een van de pareltjes van The Asylum op TV. Dat wordt weer genieten :E..."
MegaFault

laatste ratings

watchlist

WizardOfOss heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.