Mindhunters (2004)

For seven elite profilers, finding a serial killer is a process of elimination. Their own.

Reviews (2)

LordOgre

Avatar

Ik ben vorige week IN die toren geweest uit deze film :D Radio Kootwijk is dat, 1 van de oorspronkelijk 4 gebouwde langegolf radiostations en de enige ter wereld die nog overeind staat en hij staat dus op de Veluwe.

Normaal mag je er niet in, maar in verband met de architectuur-trienale, is hij nu tijdelijk geopend en aangezien ik deze film al kende, moest ik er wel even heen natuurlijk!

Erg tof allemaal en ik ga hem vanavond ook weer kijken Smiley face De geluidsdemping die de filmmaker heeft aangebracht zit er trouwens nog steeds tegen het plafond.

WizardOfOss

Avatar

Ik heb hem ooit gekeken samen met een vriend, toen elk kwartier de dvd stil gezet en voorspellen wie de dader was. De eerste keer toevallig (want puur op goed geluk) goed gegokt, naar iemand anders geswitched, en de rest van de film blijven twijfelen tussen die persoon en de uiteindelijke dader. Maar het blijft gokwerk, een echt sterk motief zit er nu eenmaal niet achter. Het hangt ook allemaal veel teveel van toeval aan elkaar, komt de geloofwaardigheid ook niet ten goed.

Wel ziet het er prima uit, wordt er heel redelijk geacteerd en is het natuurlijk wel leuk om diverse Nederlandse locaties op een wat vreemde manier terug te zien.
[rating 2.5]