LordOgre Avatar

LordOgre

Laatste reviews

Mindhunters(2004)

"...Ik ben vorige week IN die toren geweest uit deze film :D Radio Kootwijk is dat, 1 van de oorspronkelijk 4 gebouwde langegolf radiostations en de enige..."

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith(2005)

"...Ik ben benieuwd of het wat wordt... episode 1 was ZO zwaar bagger dat het echt huilen met de pet op was, alleen het gevecht met Darth Maul maakte de..."

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace(1999)

"...Deze film is het alleen waard door Darth Maul, de rest van de film, waar hij niet in voorkomt is total crap... Anakin is een irritant kutjochie,..."

Dracula(1992)

"...Heb hem gelukkig eergister nog gekeken, dan kan ik hem nu skippen om voetbal te kijken :D Let trouwens ook op de vele schaduwen van count..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Hermit Elephant, jij hebt vast RTL Boulevard gezien, daar zeiden ze dat ook haha... Maar iig, ik ga er niet naartoe, ook al ben ik wel christen..."

Laatste reacties

"...Verkeerde Hitcher... Vanavond is die met Sjaak Boon...."
The Hitcher
"...Er zit een 'grappig' foutje in de film. Op een gegeven moment rijdt George Clooney zijn auto achteruit tegen een andere auto aan. Als hij wegrijdt is een van zijn achterlichten helemaal kapot. In de volgende scene is het achterlicht weer heel...."
The Peacemaker
"...[quote=Marty Feldman]Gelukkig bestaat de duivel niet.[/quote] The greatest trick the devil ever pulled, was convincing the world he doesn't excist......"
The Exorcist
"...De beschrijving gaat over een film met Christopher Lambert, maar het betreft hier de film met Benicio del Toro, en Tommy Lee Jones..."
The Hunted
"...De beschrijving klinkt een beetje als 15 minutes eigenlijk... was dat een remake, of is het gewoon een soortgelijke film?..."
The Stringer

laatste ratings

LordOgre heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

LordOgre heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.