Happy Feet 2

Happy Feet 2 (2011)

Every step counts.

Reviews (1)

Banned

Avatar

Het zijn vooral de adembenemende animaties van de garnalen tot het kleinstje ijspegeltje die zeer goed zijn. Toch vond ik deze beter dan z'n cliché voorganger. Het verhaal neemt echter wel nooit de bovenhand en na verloop van tijd is de structuur soms wat zoek. Dat neemt niet weg dat het verhaaltje toch wel z'n volle speeltijd boeit. Ook slagen de makers er opnieuw in dat het hart van het publiek zonder moeite terug smelt wanneer zo'n baby-pignuin begint rond te stappen. Een leuke toevoeging zijn de twee garnalen die het geheel dat beetje extra geven. Want zonder dat beetje extra zou Happy Feet maar een leeg" vervolg zijn.

Toch wel een vreemde keuze om die 2 personages in de film te stoppen. Want deze hebben nergens een fucntie in het verhaal. Je zou kunnen zeggen dat ze dezelfde functie hebben als Scrat in Ice Age, Een tussendoortje dat grappig is en af en toe eens de echte personages kruist. Waarom vreemd ? Ik zou dit echt niet verwachten bij een Happy Feet film.
Wie Happy Feet wat tegenvalllen vond en van plan is deze toch te bekijken. Hij is beter dan z'n voorganger en zitten er naast wat lelijke gezongen liedjes eigenlijk bijna geen dans -scènes of zang-scènes in.