Banned Avatar

Banned

Laatste reviews

Mad Max: Fury Road(2015)

"...Na alle hype en overdreven goeie reacties en recensies toch wel zeer benieuwd naar deze nieuwe Mad Max. De eerste 3 films waren goed in hun genre maar..."

Gone Girl(2014)

"...In één van de eerste scènes van Gone Girl neemt Ben Affleck plaats aan de toog van z'n eigen bar. Hij besteld bij z'n zus een zwaar drankje vroeg in..."

W. - Witse de film(2014)

"...Slechtste vlaamse film sinds tijdens. Irritante muziek, verhaal is veel te grof voor het brave niveau dat de slechte serie had, de complete miscasting..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...Het grootste probleem van de vierde transformers film is dat deze bol staat van ideeën die men over 3 nieuwe films had kunnen verdelen. Lockdown,..."

Godzilla(2014)

"...Men heeft Godzilla in deze film eer aan gedaan en men is erin geslaagd om die terror vibe van de oudere films erin te verwerken. Dit genre krijgt in..."

Laatste reacties

"...[quote=MovieMazzter]Wat is de titel plus jaar van het origineel ?[/quote] [url=http://www.imdb.com/title/tt1305806/] El secreto de sus ojos [/url] In het origineel is het personage van Julia Roberts een man. Vond eerlijk gezegd beter werken wan......"
Secret in Their Eyes
"...[quote=MovieMazzter]Zo eens in de zoveel tijd kom je een zeer aangename verrassing in filmland tegen. Dit is een hele goede thriller, crime, mysterie film, zelfs 1 van de beste die ik dit jaar heb gezien. Ijzersterke rollen door Chiwetel Ejiofor en N......"
Secret in Their Eyes
"...[quote=Spider-fan]Bedankt. Commentaar staat erop inderdaad. Ik vind het erg vreemd en slordig dat het niet vermeld staat op de hoes bij de Nederlandse dvd, staat het wel achterop de UK dvd vermeld?[/quote] Op de dvd weet ik niet maar de blu-ray we......"
Crimson Peak
"...[quote=Spider-fan]Maar hoe weet je zeker dat de UK versie hetzelfde is als de Nederlandse? Ik denk wel dat het op de UK versie staat, maar bij de Nederlandse staan alle zelfde extra's achterop vermeld, behalve het commentaar...[/quote] De UK schij......"
Crimson Peak
"...[quote=Spider-fan]Weet iemand die de Nederlandse blu-ray heeft of het audio commentaar van Del Toro er op staat? Ik vind het zo vreemd: alle extra's staan erop, maar geen commentaar.[/quote] Ik heb de UK Versie maar dat is dezelfde schijf als de n......"
Crimson Peak

laatste ratings

7,8
The Guilty (2018)
The Guilty (2018)
8,1
Burning (2018)
Burning (2018)

watchlist

Banned heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.