Banned Avatar

Banned

Laatste reviews

Mad Max: Fury Road(2015)

"...Na alle hype en overdreven goeie reacties en recensies toch wel zeer benieuwd naar deze nieuwe Mad Max. De eerste 3 films waren goed in hun genre maar..."

Gone Girl(2014)

"...In één van de eerste scènes van Gone Girl neemt Ben Affleck plaats aan de toog van z'n eigen bar. Hij besteld bij z'n zus een zwaar drankje vroeg in..."

W. - Witse de film(2014)

"...Slechtste vlaamse film sinds tijdens. Irritante muziek, verhaal is veel te grof voor het brave niveau dat de slechte serie had, de complete miscasting..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...Het grootste probleem van de vierde transformers film is dat deze bol staat van ideeën die men over 3 nieuwe films had kunnen verdelen. Lockdown,..."

Godzilla(2014)

"...Men heeft Godzilla in deze film eer aan gedaan en men is erin geslaagd om die terror vibe van de oudere films erin te verwerken. Dit genre krijgt in..."

Laatste reacties

"...Even lelijk als als die andere Marvel kostuumpjes. ..."
Marvel-baas over dat lelijke pak van 'Captain Marvel'
"...Kortom Universal wil gewoon een film in de stijl van Get Out en hoopt op een soortgelijk succes, kan alleen maar fout lopen. ..."
'Get Out'-regisseur brengt in 2019 al nieuwe film
"...Dat is toch niet nodig opnieuw al die liedjes... gaat weer gewoon een kant en klare kopie zijn van het origineel. ..."
Maar vier nummers uit het origineel in live-action 'The Lion King'
"...Hopelijk beter dan Paradox, het enige noemenswaardige aan die film is de soundtrack...."
'Cloverfield 4' is een gestoorde film
"...Enorm veel zin in. Leuk dat de film precies verder gaat waar deel 1 eindigde... alleen deze trailer is echt een rommeltje wie heeft dit aan elkaar geplakt? ..."
Bekijk de erg amusante trailer van 'The Incredibles 2'!

laatste ratings

watchlist

Banned heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.