I Still See You (2018)

What if your whole world was haunted?

play

4,5 details

  • 98 Min
  • Thriller
  • Fantasy
  • Verenigde Staten
98 Min Verenigde Staten

Speelt zich af in een wereld waar een catastrofale gebeurtenis ervoor zorgt dat de barrière tussen de wereld van de levenden en de doden opheft. De doden, die de naam 'Remnants' dragen, leren vervolgens in vrede met ons te leven. Veronica en haar vriend Kirk starten echter een onderzoek wanneer ze het idee krijgen dat de geesten invloedrijker worden. Tijdens hun speurwerk stuiten ze eveneens op een omineus complot van een leraar die een vervanging van zijn dode dochter zoekt.

Regie
Scott Speer
Cast
Dermot Mulroney, Hailee Steinfeld, Bella Thorne, Louis Herthum, Hugh Dillon, Richard Harmon, Shaun Benson, David Brown, Marina Stephenson Kerr, Amy Price-Francis, Chad Bruce, Alicia Johnston, Arden Alfonso, Aidan Ritchie, Sara Thompson, Cassandra Potenza, Stephanie Moroz, Alyssa Wyspianski, Morgan Holmstrom, Thomas Elms, Micah Kennedy, Danika Frederick.
Release
27.09.2018
Release NL
29.11.2018
Release DVD
29.03.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

I Still See You Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

I Still See You

acties