Hailee Steinfeld in YA-film 'Break My Heart 1000 Times'

Veronica leeft in een wereld waar de levenden er niet van opkijken wanneer een geest voorbij zweeft.

Actrice Hailee Steinfeld (Ender's Game) verkeert momenteel in gesprek om één van de hoofdrollen in Break My Heart 1000 Times te verwezenlijken. De film, naar het gelijknamige Young Adult-boek van schrijver Daniel Waters uit 2012, moet - mits er succes geboekt zult worden - het begin van een franchise gestalte geven.

Het boek speelt zich af in een wereld waar een catastrofale gebeurtenis ervoor zorgt dat de barrière tussen de wereld van de levenden en de doden opheft. De doden, die de naam 'Remnants' dragen, leren vervolgens in vrede met ons te leven. Veronica (Steinfeld) en haar vriend Kirk starten echter een onderzoek wanneer ze het idee krijgen dat de geesten invloedrijker worden. Tijdens hun speurwerk stuiten ze eveneens op een omineus complot van een leraar die een vervanging van zijn dode dochter zoekt.

Jason Fuchs is verantwoordelijk voor het schrijfwerk van de adaptatie. Hij legde voorheen het draaiboek van Ice Age: Continental Drift vast, en Pan en Wonder Woman maken ook van zijn cv een onderdeel uit. Regisseur Scott Speer (Step Up 4: Miami Heat) krijgt de leiding over het project.



NieuwsFilm

meest populair