Banned Avatar

Banned

reacties

 • [quote=MovieMazzter]Wat is de titel plus jaar van het origineel ?[/quote] [url=http://www.imdb.com/title/tt1305806/] El secreto de sus ojos [/url] In het origineel is het personage van Julia Roberts een man. Vond eerlijk gezegd beter werken want in de amerikaanse remake vond ik de romantische relatie tussen Chiwetel Ejiofor en Nicole Kidman niet goed uit de verf komen omdat de chemie tussen Julia Roberts en Chiwetel Ejiofor veel beter werkte. De moeder dochter band was dan weer in deze film sterker.

  als reactie op de film Secret in Their Eyes

 • [quote=MovieMazzter]Zo eens in de zoveel tijd kom je een zeer aangename verrassing in filmland tegen. Dit is een hele goede thriller, crime, mysterie film, zelfs 1 van de beste die ik dit jaar heb gezien. Ijzersterke rollen door Chiwetel Ejiofor en Nicole Kidman en zeker Julia Roberts en niet te vergeten Joe Cole, maar eigenlijk de hele cast levert uitstekend werk. Verwacht geen overdaad aan actie en spectaculaire achtervolgingen of zo, nee deze film moet het echt van het verhaal en de suspense hebben. Als je daar niet van houdt ok, dan is het misschien niet je type film. Je moet wel je aandacht erbij houden want heden, verleden en een verder verleden zijn in de film verwerkt, maar op een prima wijze die het allemaal goed te volgen maakt. Ik heb bijna 2 uur aan de buis gekluisterd gezeten en de ontknoping mag er zijn. Te lage waardering op IMDB en zeker een aanrader deze film. 9/10[/quote] De originele film is anders ook de moeite.

  als reactie op de film Secret in Their Eyes

 • [quote=Spider-fan]Bedankt. Commentaar staat erop inderdaad. Ik vind het erg vreemd en slordig dat het niet vermeld staat op de hoes bij de Nederlandse dvd, staat het wel achterop de UK dvd vermeld?[/quote] Op de dvd weet ik niet maar de blu-ray wel.

  als reactie op de film Crimson Peak

 • [quote=Spider-fan]Maar hoe weet je zeker dat de UK versie hetzelfde is als de Nederlandse? Ik denk wel dat het op de UK versie staat, maar bij de Nederlandse staan alle zelfde extra's achterop vermeld, behalve het commentaar...[/quote] De UK schijf is exact dezelfde als de Nederlandse. 100% er staat zelfs een kijkwijzer logo op de schijf.

  als reactie op de film Crimson Peak

 • [quote=Spider-fan]Weet iemand die de Nederlandse blu-ray heeft of het audio commentaar van Del Toro er op staat? Ik vind het zo vreemd: alle extra's staan erop, maar geen commentaar.[/quote] Ik heb de UK Versie maar dat is dezelfde schijf als de nederlandse. Nu heb ik wel niet echt gelet op de extra's maar er zou volgens de cover een audiocommentaar op staan...

  als reactie op de film Crimson Peak

 • [quote=Olrik]Erg geslaagde serie! Had al eerder het gelijknamige boek gelezen dat ik tevens heel hoog heb zitten en besloot toen de net uitgekomen serie te bekijken. De serie volgt het boek erg goed en alle personages zijn net zoals je ze herinnerd. Ik verheug me erg op het tweede seizoen dat momenteel in productie is! 8.0 / 10[/quote] Ik weet niet of je het weet maar dat boek dat jij gelezen hebt is waarschijnlijk gebasseerd op deze serie… (Zoals ze wel vaker doen.) Deze serie is geen verfilming. En het tweede seizoen is al bijna helemaal uitgezonden…

  als reactie op de film Broadchurch

 • [quote=Tarkus]Ben het met vele anderen eens, deze tweede film is een pak minder dan het eerste deel! [/quote] Ik ken bijna niemand die dit slecht vond… :}

  als reactie op de film Dawn of the Planet of the Apes

 • [quote=Tarkus]Ook eentje die ik heb herbekeken, maar iets veranderen aan mijn mening doe ik niet. Het blijft een van de mindere films van deze cast.[/quote] :| Zucht.

  als reactie op de film The Prestige

 • [quote=johnwayne]Visueel prachtige film, goede acteurs, meeslepende soundtrack en een goed verhaal zijn de pluspunten van deze film. Maar er zitten echter ook soms wat gaten in dat verhaal, en er zijn ook her en der overbodige scènes (weet nu iemand wat die scène met die landbouwvoertuigen betekende want het had niets te maken met 'de geest' en wordt ook verder niet verklaard). Hoe dan ook, deze film moet je echt op een groot scherm bekijken.[/quote] [spoiler] Natuurlijk had dat iets te maken met de geest. Doordat Cooper de zwaartekracht veranderd wordt de zwaartekracht verstoord in de omgeving van hun huis. Die landbouwmachine's werken op zichzelf en worden bestuurd door een soort kompas. Dat werd verstoord door de afwijkende zwaartekracht die de machines naar hun huis deed rijden… Wordt inderdaad niet verklaard maar wanneer je een tweede keer de film kijkt weet je wat er aan de hand is. [/spoiler]

  als reactie op de film Interstellar

 • [quote=Glennekeeeee]wat is er mis met cinematografisch? versta je het woord niet misschien? en dan ben jij één van de raarste fans, de meeste vonden seizoen 10-18 de minste, de laatste seizoenen en zeker de laatste 2 haalden een zeer verdienstelijk niveau en deze film schippert wat tussenin, minder dan de eerste seizoen maar wel veel beter dan de minste seizoenen.[/quote] Alsof het camerawerk beter is dan eender welke belgische film. Zelf een studio 100 film is beter in beeld gebracht… De serie is vanaf seizoen 16 een ketnet programma geworden en werd 1 grote geforceerde boel (vooral de humor). Zeer spijtig… Ook deze film was alles wat het niet moest zijn. Ik zat precies naar een uitgerekte strip van F.C. De Kampioenen te kijken. Hopelijk is die tweede film een rechtzetting.

  als reactie op de film F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

 • [quote=Tarkus]een onderhoudende film ? Blijf dan maar bij Fast & Furious.[/quote] :E

  als reactie op de film Need for Speed

 • [quote=Olrik]No Country For Old Men is geen western.[/quote] Een echte western is het niet maar behoord overduidelijk wel tot de groep van de modern/neo-western.

  als reactie op de film True Grit

 • [quote=TomBroers]Zeker een aardige film dit, maar misschien door de hoge verwachtingen toch niet helemaal wat ik ervan verwachte. Het verhaal is goed, de personages uitstekend, maar toch miste ik de absolute spanning in deze film. Er zitten enkele hele goede scenes in de film, en naar het eind toe word er ook wel wat spanning opgebouwd, maar toch miste ik dat echte spannende, benauwde gevoel bij deze klassieker... 6/10[/quote] Geen benauwd gevoel? Man de keuze om de acteurs (vooral tijdens de scènes met Starling en Lecter) net naast camera te laten kijken tijdens de dialogen was een meesterlijke zet van de regisseur om een benauwde spanning op te bouwen. Zonder meer geslaagd ook.

  als reactie op de film The Silence of the Lambs

 • [quote=Tarkus]Goed gemaakte SF film, vooral de beelden dan. Het verhaal is wat minder, maar het is hoe je het bekijkt. Denk dat de film eerder een jeugdfilm is dan een volwaardige speelfilm. Is eens leuk om te bekijken, maar had er meer van verwacht, vooral met de aanwezigheid van Harrison Ford en Ben Kingsley.[/quote] Dus een jeugdfilm is geen speelfilm? :} Makes sense Tarkus… Film zelf is mooi gemaakt, met name de gewichtloosheid scènes zijn prima uitgevoerd, cast doet het goed, verloop van verhaal met vooral het einde is niet echt echt typisch hollywood en kon me daarom wel bekoren. Precies wat ik ervan had verwacht. Niet meer niet minder.

  als reactie op de film Ender's Game

 • Geweldige animatiefilm die de essentie van Lego meermaals op beeld weet over te brengen. Je kan de handleiding volgens ofwel eens zot doen en zelf dingen ontdekken. Net zoals het hoofdpersonage in de film. Met hilarisch droge humor en oogstrelende animatie is deze film omtrent het fenomeen Lego een schot in de roos. Top! Everything is Awesome! 9/10

  als reactie op de film The Lego Movie

 • [quote=LastActionHero]Toen Godzilla ineens een blauwe vlam ging spuwen sloeg het helemaal nergens meer op O+. Net een pokemon film Charmeleon vs Cypher. Wel mooie beelden de regisseur heeft wel talent.[/quote] In oudere Godzilla films spuwt Godzilla namelijk ook dergelijke vlammen.

  als reactie op de film Godzilla

 • [quote=Roeltje] De finale is snel en choquerend. Die maakte het meeste indruk op mij. Ik hoop dat deze serie steeds beter word en ik kan al niet wachten het volgende seizoen te zien. :) [/quote] Je weet toch dat lost naarmate de serie verder loopat dramatisch slecht wordt...

  als reactie op

 • [quote=Tarkus]Mooie gemaakte animaties, maar door het onderwerp is dit wel een van de somberste animatiefilms die ik ooit heb gezien. En dus niet echt mijn ding.[/quote] En daarom geef je het maar een 2 ? Slaat nergens op.

  als reactie op de film Le magasin des suicides

 • Zeer goeie film die elk moment in clichés kan vervallen en dit bewonderenswaardig nooit doet. De film is confronterend, knap geschreven met verschillende lagen en de cast heeft een natuurlijk flair over zich heen De minimalistisch muziek zet het geheel nog extra kracht bij. De film zet je met je beide voeten op de grond. Topfilm! Eén van de beste van 2013.

  als reactie op de film Short Term 12

 • Wat een goed vervolg! Ik kan de tijd niet meer zeggen sinds een vervolg film op een succesvolle griezelfilm nog eens goed was. Als het derde deel nog een beetje meezit hebben we een degelijke trilogie.

  als reactie op de film Insidious: Chapter 2

 • [quote=pmw84]haha ik moet echt om jouw reactie lachen serieus. Als jij zo'n grote filmkenner bent, wens ik je heel veel succes met het schrijven van een film als Avatar in 1 week tijd, zoals je het zelf aangeeft. Ben benieuwd wat jij er van gaat maken ;D Trouwens je hoeft de mening van een andere gebruiker op deze site niet af te kraken meneer de kenner ;) Upload je script aub op de site ;D[/quote] Wanneer ben ik tegen jou kar gereden ? Dat je je op zondagnamiddag bezig houdt met de reacties bij het meesterwerk Avatar te lezen is jou zaak maar wie z'n mening kraak jij nu af huhn? Ik kraak niemand z'n mening af is geef gewoon mijn mening, laat die mening nou net niet die van jou zijn. En je moet toegeven dat die reactie ronduit slap is van cupidotje. Dat mensen zich amuseren met avatar is oké. Maar het ophemelen tot iets ongezien goed en origineel, tjah daar kan m'n hoofd toch niet bij. Maar hé goed dat jij je hebt kunnen vermaken met Avatar maar sluit je aub. niet aan bij dat soort reacties.

  als reactie op de film Avatar

 • Deze is gewoon stukken beter dan wat het overgewaardeerde The Artist probeerde te doen. In blancanieves is het aspect stomme film wél geslaagd en een stuk boeiender ook.

  als reactie op de film Blancanieves

 • [quote=Glennekeeeee]een (misschien soms te) langerekte aflevering van de serie waarin elk personage wel een volwaardige verhaallijn krijgt, (toch uitzonderlijk voor zo een ensemblefilm). Cinematografisch sterk, toch voor een benelux-film, het verhaal is typisch voor de serie, inclusief de grappen. De rol van Mike Verdreng is wel top! hij speelt die rol zo overtuigend dat al het andere acteerwerk soms een beetje spottend overkomt. Al bij al een leuk nostalgisch weerzien met een cultserie van Vlaanderen. Als je fan was van de serie, zal deze je kunnen bekoren. Was je het niet, moet je hem ook vooral niet bekijken[/quote] Cinematografisch :E Was fan van de eerste 15 seizoenen daarna werd het enorm slecht. Ook deze film lijkt niet veel beter dan de laatste seizoenen.

  als reactie op de film F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

 • [quote=LuCos]Ja, eigenlijk wel. Ofja, niet kapot lopen ergeren, maar ik was hierdoor even uit de film. Dat waren beelden die voor mij niet zo nodig waren, maar ach.. Om te genieten moet je daar even niet te veel bij nadenken. Daarna zat ik er weer in.[/quote] Had ik ook. Maar was er nou niemand in die hele productie die tegen Jackson wou zeggen: "Haal dat er aub uit!?"

  als reactie op de film The Hobbit: The Desolation of Smaug

 • [quote=Tarkus]Slechte film. Saai en slaapverwekkend. Bovendien wordt je er depressief van.. pppfff... Weg ermee...[/quote] :}

  als reactie op de film Ginger & Rosa

 • Geweldige film! Eindelijk nog eens een griezelfilm die griezelig is en bij elk schrikmoment erin slaagt om je ook te doen schrikken. James Wan laat zien de spanningsbogen meester te zijn. De jaren 70 als tijdsgeeft zorgt voor een leuke sfeer en ook de cast is top. Klein minpuntje zijn Ed en Loraine zelf. Ze zijn nogal eenzijdige uitgewerkt waardoor ze niet al te geloofwaardig zijn. Maar verder enorm van genoten.

  als reactie op de film The Conjuring

 • Er sluipt op het einde van het jaar nog een geweldige film in de bioscopen. Een haast perfecte regie van Ben Stiller zorgt ervoor dat Walter Mitty een feest is voor ogen en oren. Prachtig camerawerk, eenvoudig script, puike cast en een avontuurlijke soundtrack. Deze komt toch wel in m'n top10 van 2013.

  als reactie op de film The Secret Life of Walter Mitty

 • Nu pas gezien, top film. Enig minpuntje. Had schokkender gekunt. Soms zijn de trucjes om het te censureren iets te opvallend maar tegelijk wel goed aangepakt door de regisseur.

  als reactie op de film Sleepers

 • [quote=Tarkus]Wederom een prachtige tekenfilm, maar het originele dat je in de eerste film had is hier een beetje weg. Maar het verhaal was wel weer leuk en ook de locatie, ditmaal Parijs, werd prachtig uitgebeeld. Ondanks zijn lengte, 1u45 minuten is lang voor een animatiefilm, heeft de prent me toch niet verveeld. Wat mij, en Caroline betreft, mag er gerust nog een vervolg komen.[/quote] Who is Caroline ?

  als reactie op de film The Smurfs 2

 • [quote=Frietgezicht]Is seizoen 2 al te koop ofzo dan? Ik vond seizoen 1 top.[/quote] In Nederland sinds woensdag is deze te koop op blu-ray en dvd. België pas 17 december maar bol.com heeft em al verzonden ;) [url=http://www.bol.com/nl/p/the-bridge-seizoen-2/9200000021933525/] linkie [/url] Heb zelfs een paar in offtopic de trailer voor seizoen 2 geplaatst ;)

  als reactie op

 • Het eerste seizoen was al een voltreffer maar seizoen 2 is er ook weer boenk op! Spannend van begin tot eind, bepaalde dingen uit seizoen 1 komen af en toe nog eens aan bod, hoofdpersonages worden verder uitgewerkt, humor is aanwezig en prachtig gefilmd. Persoonlijk vind ik dit beter dan The Killing. Aanrader.

  als reactie op

 • [quote=Roeltje]Om heel eerlijk te zijn vond ik dit de slechtste van de trilogie. De hele film tot het laatste uur vond ik erg rommelig en er zat geen duidelijke structuur in. Toch heb ik me zeer vermaakt maar de eerste 2 vond ik toch echt beter. [spoiler]En waarom doet Megan Fox niet meer mee?![/spoiler] O+[/quote] In ruzie gevallen met Michael Bay dacht ik...

  als reactie op de film Transformers: Dark of the Moon

 • Met een angstig realistische blik brengt Tobias Lindholm de gebeurtenissen in Kapringen in beeld. Mede door de overtuigende acteerprestaties weet hij harverscheurende scènes te creëren. Benieuwd of Captain Philipps dit niveau zal halen... Heb toch m'n twijfels.

  als reactie op de film Kapringen

 • Redelijke film, goed geacteerd, goeie soundtrack, mooi in beeld gebracht. Alleen wou het geheel in het eerste half uur niet echt van de grond komen, mede door het warrige verhaal en het gebrek aan focus. Werd beter naarmate de film vorderde. 7/10

  als reactie op de film Dead Man Down

 • [quote=Steve Harwin]Dit klinkt als [url=http://www.filmtotaal.nl/film.php?id=16549]SALT (2010)[/url]. Is het dat dan ook zo ongeveer?[/quote] Nee...

  als reactie op de film Hanna