5,6 details

  • Drama
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Sydney Foster (15) wordt op vakantie gestuurd om de zomer door te brengen met haar vader en zijn nieuwe echtgenote Emma Pierangeli, dit omdat door haar gewelddadige gedrag haar moeder haar breekpunt bereikt heeft. Sydney voelt zichzelf uitgesloten en eenzaam, maar onverwacht lijkt het te klikken met haat stiefmoeder, die zenuwachtig is voor de kennismaking met haar 'eerste kind'. Het is deze verhouding met haar stiefmoeder en de geboorte van een nieuwe baby die de wonden laat genezen die gemaakt werden bij de bittere echtscheiding van haar ouders...

Alt titel
Just Breathe
Regie
Anne Wheeler
Cast
Jesse Moss, Melora Hardin, Paul McGillion, Tantoo Cardinal, Brittney Wilson, Tom Heaton, Sarah Deakins, Paul Bae, Lossen Chambers, Monica Mustelier, Pale Christian Thomas, Dorla Bell, Anna Amoroso, Patricia Mayen-Salazar, Kyla Hazelwood.
Release
10.05.2008

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Mom, Dad and Her

acties