Moontrap

Moontrap (1989)

For fourteen thousand years... It waited.

Reviews (1)

ntt

Avatar

Hoi filmfanaten.

Ik ben op zoek naar een film. Ik hoop hier met de hulp van een aantal specialisten deze weer te vinden.Heb hem namelijk maar 1 X gezien, En nog niet eens af.Daarom zou ik hem graag vinden om hem alsnog af te kunnen kijken.
Ik zal het zo kort mogelijk houden.
Het gaat om een Film uit het genre Horror/Thriller. Was toen maar een jaar of 7 toen ik hem zag,Hij had een flinke impact op me heb er weken nachtmerries van gehad. Denk dat hij uit eind jaren 70 begin 80er jaren gemaakt is.
Er zijn verschillende scenes die ik me herinner,Ik ga proberen ze te omschrijven. van begin film totdat ik hem uitgezet heb.

Hij begint in een slecht verlichte kamer waar een open haardvuur brand het is avond, 2 mannen zitten bij het vuur in robuste zetels, ze praten waarschijnlijk over de dood van iemand maar dat weet ik niet zeker.
Daarna krijg je een buitenscene bij een begraafplaats de camera zoomt in op een graf dat pas gesloten werd. Je hoort krassende geluiden de camera gaat ondergronds en je ziet iemand aan de deksel van zijn kist krabben alsof hij eruit wil.
Het volgende wat ik me herinner is een scene op een brug in een parktachtige omgeving,in de winter het water onder de brug is bevroren.
Er loopt een oudere man over de brug hij hoort een geluid achter zich,Hij wil zich omdraaien om te kijken wat hem volgt.Opdat moment wordt de man door iets onbekends over de rand van de brug op het ijs gegooid.Je hoort zijn schedel breken en de sneeuw op het ijs kleurt rood van bloed.
De volgende scene onmiddelijk daarna speelt zich af in een leegstaand pand er hangen plastic zeilen,Een jong koppel is er naar binnen gegaan om een beetje privacy te hebben,Ze zijn wat aan het dollen als het geluid weer te horen is wat je eerder bij de brug hoorde waar de man stierf.
Je raadt het al,Het koppeltje zal het niet na vertellen.
Er volgt later nog een scene wat de laatste is die ik me herrinner. Hij speelt zich af in een slaapkamer er liggen een man en een vrouw te slapen.De man wordt wakker,Hij wil zijn vrouw iets vragen.Maar die reageert niet,Hij denkt dat ze slaapt en pakt haar bij de schouder, en trekt haar naar zich toe,De vrouw ziet er niet uit waar een gezicht was is nu alleen een bloederige massa te zien.

Toen heb ik de film maar afgezet ik kon er niet meer tegen.
Ik zou deze film zo graag nog eens zien zodat ik het achter me kan laten.
kunnen jullie me helpen.?
Alvast bedankt.