ntt Avatar

ntt

"Het leven is net een frikandel, je moet t zelf speciaal maken!!"

Laatste reviews

The Avengers(2012)

"...Indeed Ereptile ik heb ontzettend genoten.!! ook van mij krijgt hij 100% Het klopt van voor tot achter Wat een Assemble :E Ik hoop dat iedereen..."

Spawn(1997)

"...Dit is echt te slecht voor woorden. Dit is pas een Comic met megaveel potentie.Mits het in de juiste handen is. Iedereen die de Comics gelezen heeft..."

Moontrap(1989)

"...Hoi filmfanaten. Ik ben op zoek naar een film. Ik hoop hier met de hulp van een aantal specialisten deze weer te vinden.Heb hem namelijk maar 1 X..."

Child's Play 2(1990)

"...Ja IT daarom vind je op de slaapkamer van mn dochter geen clown's. en wat Chucky betreft...? Sommige poppen hebben inderdaad een enge uitstraling als..."

Laatste reacties

"...Ik vind Brett Azar een beetje mager voor een stand-in van Arnie. Totaal andere Lichaamsbouw :(..."
Foto 'Terminator': T-800 acteur en jonge John Connor!
"...Vind Netflix best leuk, maar ook weer niet :) ik vind het filmaanbod best beperkt. Had laatst zin om the Burbs en People under the stairs te kijken!! (Ja ik ben zo een die nog wel eens ouwe meuk kijkt) ;) Denk geen probleem ff opzoeken op Netflix........."
De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd
"...@ Daan Voor sommige onder ons zit er een Nostalgische filter overheen, wat het origineel goed maakt. Persoonlijk vind hem lekker weg kijken. Een typische warme zomeravond film ;) Hopelijk pakt deel 2 Goed uit. Wat ik eerder gelezen had, was dat To......"
Val Kilmer herenigd met Tom Cruise in 'Top Gun 2'
"...He he....!! Eindelijk iemand die het snapt!! Heerlijk. Ik heb Kippevel!! Hier hoopte ik al jaren op, en nu maar hopen dat al die power rangers en GI Joe zooi onzin is!! Gewoon kleinere films met minder Bots ala Marvel, een Universum opbouwen! Met tu......"
Nieuw begin voor de Transformers-franchise in trailer 'Bumblebee'
"...@ master of films Sorry, kwam er zelf op. Mede door het uitblijven van de soulstone bij Ragnarok en Black Panther. Maar mijn post is van Maart, dusss wordt dat lastig waar te maken :p ..."
Eerste synopsis 'Avengers 4' heeft het over grote offers

laatste ratings

watchlist

ntt heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.