ntt Avatar

ntt

"Het leven is net een frikandel, je moet t zelf speciaal maken!!"

Laatste reviews

The Avengers(2012)

"...Indeed Ereptile ik heb ontzettend genoten.!! ook van mij krijgt hij 100% Het klopt van voor tot achter Wat een Assemble :E Ik hoop dat iedereen..."

Spawn(1997)

"...Dit is echt te slecht voor woorden. Dit is pas een Comic met megaveel potentie.Mits het in de juiste handen is. Iedereen die de Comics gelezen heeft..."

Moontrap(1989)

"...Hoi filmfanaten. Ik ben op zoek naar een film. Ik hoop hier met de hulp van een aantal specialisten deze weer te vinden.Heb hem namelijk maar 1 X..."

Child's Play 2(1990)

"...Ja IT daarom vind je op de slaapkamer van mn dochter geen clown's. en wat Chucky betreft...? Sommige poppen hebben inderdaad een enge uitstraling als..."

Laatste reacties

"...Leuke serie totdat Kutcher opdook!!!!..."
Two and a Half Men
"...Omdat de film niet zo goed was en uit nostalgische redenen toch nog een 6je Offtopic: Eigenlijk hoort dit niet hier, Maar voor de echte He-man fans onder ons :B [youtube=PYZIiX80O7w&feature=related] en deel 2. [youtube=jdWQlz7IQFo&feature=c......"
Masters of the Universe
"...Ben benieuwd of de pie op is nu. Mooi slot dat weer wel :E..."
American Reunion
"...Seizoen 1 was geweldig met name de Pilot. exact de comic. Het 2de seizoen begon wat matig,Maar sloot spectaculair af,Met een geweldige Cliffanger voor Seizoen 3. Wat wel eens het beste seizoen kan gaan worden. Heb er weer zin en verheug me enorm op......"
"...Damn wat heb ik weer lekker genoten!! alleen jammer dat [spoiler] Bane op het laatst een beetje meer een schoothondje was, Waardoor hij minder dreigend overkwam.Maar dat was pas na de confrontatie met Talia al Ghul. [/spoiler] En stiekem [spoiler] wa......"
The Dark Knight Rises

laatste ratings

watchlist

ntt heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.