ntt Avatar

ntt

"Het leven is net een frikandel, je moet t zelf speciaal maken!!"

Laatste reviews

The Avengers(2012)

"...Indeed Ereptile ik heb ontzettend genoten.!! ook van mij krijgt hij 100% Het klopt van voor tot achter Wat een Assemble :E Ik hoop dat iedereen..."

Spawn(1997)

"...Dit is echt te slecht voor woorden. Dit is pas een Comic met megaveel potentie.Mits het in de juiste handen is. Iedereen die de Comics gelezen heeft..."

Moontrap(1989)

"...Hoi filmfanaten. Ik ben op zoek naar een film. Ik hoop hier met de hulp van een aantal specialisten deze weer te vinden.Heb hem namelijk maar 1 X..."

Child's Play 2(1990)

"...Ja IT daarom vind je op de slaapkamer van mn dochter geen clown's. en wat Chucky betreft...? Sommige poppen hebben inderdaad een enge uitstraling als..."

Laatste reacties

"...Hmm... eens kijken..?<br> Cap. America zal de avond voordat ze Thanos gaan aanvallen, stiekem ertussen uitknijpen om die ene dans met Peggy Carter te kunnen hebben. Om daarna een laatste Keer alles te geven.<br> Tony gaat trouwen!! Hoop dat hij cameo......"
POLL: Welke van de zes Avengers mag van jou doodgaan in 'Avengers: Endgame'?
"...Heb getwijfeld om de Infinity war en Endgame marathon te doen. Maar ga gewoon zondagmorgen ..."
Eerste reactie 'Avengers: Endgame': verbazingwekkende tweede helft!
"...Ik mis toch een beetje het totaal plaatje. Wat ik zoek is bv een dienst die ook de oudere films aanbieden uit de jaren 80. Daarom blijf ik fan van content op disc ..."
Netflix wordt mogelijk een stuk duurder
"...Off-topic: “Talos leidt de Skrulls-invasie van de Aarde en we zien hem van zijn Kree-vorm in een mens veranderen.” Talos is toch een Skull, Jim?? Ontopic: is de transformatie geslaagd volgens jullie? Ga t volgende week zien, ben toch nieuwschieri......"
Gave TV-trailer 'Captain Marvel' toont Skrull-transformatie
"...Heb een teaser gezien gemaakt door Reitman himself! Het zijn maar 30 seconden, maar ben wel in m’n nopjes ..."
Officieel: nieuwe 'Ghostbusters' in 2020!

laatste ratings

watchlist

ntt heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.