ntt Avatar

ntt

"Het leven is net een frikandel, je moet t zelf speciaal maken!!"

Laatste reviews

The Avengers(2012)

"...Indeed Ereptile ik heb ontzettend genoten.!! ook van mij krijgt hij 100% Het klopt van voor tot achter Wat een Assemble :E Ik hoop dat iedereen..."

Spawn(1997)

"...Dit is echt te slecht voor woorden. Dit is pas een Comic met megaveel potentie.Mits het in de juiste handen is. Iedereen die de Comics gelezen heeft..."

Moontrap(1989)

"...Hoi filmfanaten. Ik ben op zoek naar een film. Ik hoop hier met de hulp van een aantal specialisten deze weer te vinden.Heb hem namelijk maar 1 X..."

Child's Play 2(1990)

"...Ja IT daarom vind je op de slaapkamer van mn dochter geen clown's. en wat Chucky betreft...? Sommige poppen hebben inderdaad een enge uitstraling als..."

Laatste reacties

"...Geen zorgen!! Ook Cumberbatch heeft een contract van 6 delen. Hij wil het alleen spannender maken als dat het al is. Maak me meer zorgen of Gamora het wel haalt! Ik denk dat zij de soulstone is, of de sleutel naar de soulstone!! Ze is niet zomaar de......"
Infinity War: Haalt Doctor Strange het wel? En nog veel meer!
"...Heimdal heeft de soulstone niet!! De soulstone is de machtigste van alle stenen en is niet te handelen zonder de andere 5!! Denk dan dat je de soulstone pas ziet in het laatste deel. En het heeft iets met Gamora te maken...."
Geheimen uit de 'Avengers: Infinity War'-trailer onthuld
"...Zit die 6 weken wel uit :)..."
Nieuwe trailer 'Avengers: Infinity War' aanstaande
"...Ik heb laatst alle films gronologisch gekeken! Daar heb ik 8 dagen over gedaan, dat waren geloof ik 36 uur. Begonnen op zaterdagmiddag 12:00 tot 23:30 en zondag dito! En van maandag tot vrijdagavond iedere avond een film. En Zaterdags afgesloten!! Da......"
Zou jij deze 'Avengers: Infinity War' megamarathon aankunnen?

laatste ratings

watchlist

ntt heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.