ntt Avatar

ntt

"Het leven is net een frikandel, je moet t zelf speciaal maken!!"

Laatste reviews

The Avengers(2012)

"...Indeed Ereptile ik heb ontzettend genoten.!! ook van mij krijgt hij 100% Het klopt van voor tot achter Wat een Assemble :E Ik hoop dat iedereen..."

Spawn(1997)

"...Dit is echt te slecht voor woorden. Dit is pas een Comic met megaveel potentie.Mits het in de juiste handen is. Iedereen die de Comics gelezen heeft..."

Moontrap(1989)

"...Hoi filmfanaten. Ik ben op zoek naar een film. Ik hoop hier met de hulp van een aantal specialisten deze weer te vinden.Heb hem namelijk maar 1 X..."

Child's Play 2(1990)

"...Ja IT daarom vind je op de slaapkamer van mn dochter geen clown's. en wat Chucky betreft...? Sommige poppen hebben inderdaad een enge uitstraling als..."

Laatste reacties

"...Wanneer gaat het in NL online?? Heb hier wel intresse in :-D..."
Streamingdienst Disney+ maakt het aantal films en series bekend waarmee het gaat starten
"...Hell yeah... comic con is los!!! Topgun ll trailer gechecked. En Terminator Darkfate is ook een plekje naar boven geschoven op m’n to watch lijstje. Rede 1. Edward Furlong speelt John Conner en de 2de, rede hij wordt R rated!!!..."
Meer Pennywise in bloederige nieuwe trailer 'It: Chapter Two'!
"...Kan niet wachten ..."
Nieuwe poster 'It: Chapter Two'!
"...Heb Avengers Endgame al 3 x gekeken in de bioscoop! Wacht nu lekker op de blu-ray. Over 2 weken komt Spider-Man in de bios!! Die extra scenes in Endgame zullen Spider-Man gerelateerd zijn, en wat hintjes naar eventuele films voor phase 4 en wat blu-r......"
Marvel geeft 'Avengers: Endgame' re-release met nieuwe beelden!
"...Dit stinkt naar een flop!! ..."
'Gladiator 2' speelt zich 25 jaar later af

laatste ratings

watchlist

ntt heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.