ntt Avatar

ntt

"Het leven is net een frikandel, je moet t zelf speciaal maken!!"

Laatste reviews

The Avengers(2012)

"...Indeed Ereptile ik heb ontzettend genoten.!! ook van mij krijgt hij 100% Het klopt van voor tot achter Wat een Assemble :E Ik hoop dat iedereen..."

Spawn(1997)

"...Dit is echt te slecht voor woorden. Dit is pas een Comic met megaveel potentie.Mits het in de juiste handen is. Iedereen die de Comics gelezen heeft..."

Moontrap(1989)

"...Hoi filmfanaten. Ik ben op zoek naar een film. Ik hoop hier met de hulp van een aantal specialisten deze weer te vinden.Heb hem namelijk maar 1 X..."

Child's Play 2(1990)

"...Ja IT daarom vind je op de slaapkamer van mn dochter geen clown's. en wat Chucky betreft...? Sommige poppen hebben inderdaad een enge uitstraling als..."

Laatste reacties

"...Kon ook niet anders! Denk dat Sony en Disney/Marvel zelf tot die conclusie zijn gekomen dat venom zonder Spider-Man niet werkt.denk zelf dat deze film een aantal jaren na infinity war afspeelt. Maakt de mcu timeline lekker ingewikkeld :p Mischien zi......"
Gerucht: toch rol voor Spider-Man in 'Venom'
"...Dat is ook een goeie!! Deed dat vroeger ook wel eens, zo heb ik eens in m’n eentje Jurassic park gekeken. Maar tegenwoordig draaien films op vroegst om 15:00 uur :(..."
Enorm succes voor 'Black Panther' in het vooruitzicht
"...@ Dukat, ik kan ook nog geen kaartjes reserveren :p maar zal wel als een van de eerste reserveren :)<br> @ Hendrik, ik probeer altijd zo laat mogelijk te gaan. In die megabioscopen vind het zowieso niet meer prettig film kijken. Ging liever naar een......"
Enorm succes voor 'Black Panther' in het vooruitzicht
"...Het wordt tenminste een Marvel film waar niemand kritiek kan hebben op de kleuren!! Mijn kaartje is geserveerd!! Nu hopen op dat iedereen zijn MOBIEL uitlaat!!! ;) ..."
Enorm succes voor 'Black Panther' in het vooruitzicht
"...[youtube=be/xCEvnFO5q2g]..."
'Spawn' zegt geen woord in reboot-film

laatste ratings

watchlist

ntt heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.