American Reunion (2012)

The class of '99 returns for their high school reunion.

Nieuw vervolg op American Pie is best grappig, maar ook wat rommelig en misschien een tikkeltje overbodig.
play

6,0 details

  • 113 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
113 Min Verenigde Staten

De hele vriendengroep komt terug naar East Great Falls voor hun 10-jaarlijkse schoolreünie. Iedereen vertelt over de goede oude tijden, met de beangstigende gedachte in het achterhoofd dat ze nu geen losbollige tieners meer zijn. Jim en Michelle hebben een klein zoontje en Jim weet nog niet goed hoe hij zich moet gedragen als vader. Michelle kan niet stoppen met praten over Band Camp sinds ze er leider is geworden. Kevin valt opnieuw als een steen voor Vicky, en Oz heeft weer contact met Heather. Een aantal dingen zullen veranderen na de reünie...

Alt titel
American Pie 4
Regie
Jon Hurwitz
Hayden Schlossberg
Cast
Tara Reid, Seann William Scott, Jennifer Coolidge, Alyson Hannigan, John Cho, Eugene Levy, Chris Klein, Mena Suvari, Jason Biggs, Katrina Bowden, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Eddie Kaye Thomas, Dania Ramirez, Jay Harrington.
Budget
$ 50.000.000
Opbrengst
$ 234.989.584
Release
06.04.2012
Release NL
05.04.2012
Release DVD
04.09.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg Cast: Jason Biggs (Jim Levenstein), Alyson Hannigan (Michelle), Chris Klein (Oz), Thomas Ian Nichols (Kevin), Tara Reid (Vicky), Seann William Scott (Steven Stiffler), Mena Suvari (Heather), Eddie Kaye Thomas (Finch), e.a. Speelduur: 110 minuten Jaar: 2012

Het is dertien jaar na het laatste middelbareschooljaar en dus dertien jaar na de eerste American Pie. De voormalige klasgenoten komen samen voor een reünie. Drie jaar te laat voor het tienjarig jubileum zullen ze in een weekend ontdekken wat er allemaal veranderd is... en wat niet. Is dit vierde deel van de reeks (of achtste als je de vier spin-offs die rechtstreeks op dvd verschenen meerekent) de kers op de taart?

Jim en Michelle zijn getrouwd maar na de komst van een kind staat hun seksleven op een laag pitje. Kevin is architect die in zijn vrije tijd vooral met zijn vrouw naar vrouwenseries op tv moet kijken. Oz is als tv-presentator een nationale beroemdheid geworden en heeft een supermodel aan de haak geslagen en Finch is een mysterieuze globetrotter. Dan is er nog Stiffler, die is blijven hangen in zijn middelbareschoolkarakter. Hij werkt als uitzendkracht voor een groot bedrijf waar hij met een onsympathieke baas te maken heeft.

videotrailers & clips

alle artikelen (17)

American Reunion Nieuwsberichten

Laatste reacties

MovieMazzter

"...Eerste van de American Pie reeks die ik zie aangezien het niet mijn type films zijn. Heb slechtere A......"

ntt

"...Ben benieuwd of de pie op is nu. Mooi slot dat weer wel :E..."

Geertwillemvanbeek

"...Ik vond het echt een toppertje!! Echt erg leuk weer het gevoel van de 1e, 3 films top!! Aanrader!! :......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

American Reunion

acties