discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Magalaan

Avatar

GREAT martial art fan "Nu weet ik het zeker, Seagal is weer betere films aan het maken. Het begon al goed bij Driven To Kill die wel echt goed was. Dan was The Keeper wat minder maar nog altijd oké. Maar deze was dan weer net als Driven To Kill zeer goed. Er zat een goed hoog actie gehalte in en de gevechten vielen goed mee. het enige waar ik teleurgesteld van was, was het eind gevecht tegen Byron (die ik overigens graag zie spelen) waar ik meer van verwacht had. En soms kwam Seagal wel erg bruut over, maar ja daarom is hij ook een "dangerous man". Voor de rest was de film erg goed."

Ik kan het beamen, goede film van Steaven Segal. Ik vond het eindgevecht wel okay. Het was deze keer zonder de snedige opmerkingen waar hij beroemd om is tijdens het gevecht. Hij handelde het merendeels zwijgend af. Het leek wel of zijn tegenstander in een hakmachine terecht kwam. Het stilzwijgende klopt ergens wel aangezien hij deze keer geen persoonlijke rekening had om te vereffenen. Meer de vuilnisbak even buitenzetten.

Wat ik zwakker vond is dat toen hij op het laatst wegliep die man nog bleek te leven en hij een afstandsbediening tevoorschijn haalde om alles te laten ontploffen. Hoezo, wie heeft die explosieven dan aangebracht en wanneer, en hoe zat dit in het plan? ik houd niet van plichtmatige clichés waar zo veel actiefilms mee worden opgetuigd en die wat mij betreft niets toevoegen. Ik kan ook niet zeggen dat het hier wel iets nuttigs toevoegt aan de film. De timing is meer iets voor griezelfilms waarin de gruwel op het laatst toch nog niet dood blijkt. Een poging om je te verrassen als je denkt dat het over is. Hier is het een onnodige en ontsierende toevoeging.

Tarkus

Avatar

Steven Seagal heeft een hele reeks films op zijn naam staan, van goed, slechte tot wel heel slechte.
Dit is er een uit de eerste reeks, een goede dus.
Veel actie en martial arts zoals we van Seagal zijn gewend.
Ook veel bruut geweld in deze prent.
Kortom: een van de betere films van Steven Seagal.
Eentje voor de liefhebbers !!

Edwinem

Avatar

Grappige film.
omdat steaven seagal erin speelt krijgt ie 3 punten. de rest krijgt een puntje voor de moeite :P
4/10