Magalaan Avatar

Magalaan

Laatste reviews

Pacific Rim(2013)

"...Niet mijn ding. Ik heb nooit zo begrepen waarom we in de hightech toekomst weer terugkeren naar hand- en zwaardgevechten. Als monsters en bots zo..."

Beverly Hills Ninja(1997)

"...Leuke film waar ik erg om moest lachen. Je kan de humor voorspelbaar, flauw, melig noemen, maar dat komt dan omdat je zelf te veel pretenties..."

Bangkok Dangerous(2008)

"...Ik sluit me bij de reactie van Shryce aan. De film klopt gewoon niet doordat ze teveel met verhaal hebben lopen knoeien. Het personage dat Cage hier..."

Spanglish(2004)

"...Ik heb genoten van de film door het spel van Paz Vega (Flor Moreno) en Shelbie Bruce (dochter Cristina) die de nodige emotionele diepgang weten te..."

Iron Man 3(2013)

"...De film deed ook mij aan aan de ontwikkeling in Batman denken. Effecten zijn sterk maar verhaal en karakterontwikkeling laten te wensen over...."

Laatste reacties

"...Wat mij betreft een ondergewaardeerde film, misschien omdat hij zijn tijd wat ver vooruit was. De film onderzoekt het idee dat je ervaringen van mensen kan opnemen en bij anderen weer afspelen. Je kan dit zien als de overtreffende trap van virtuel......"
Brainstorm
"...Het magic genre heeft nogal wat haters, zal wel iets met religie te maken te hebben. Ik ben geen fan van Cher maar ik zie haar in deze film toch echt niets fout doen. Het is gewoon een leuke luchtige comedy met een Jack Nicholson op zijn best. De rol......"
The Witches of Eastwick
"...Leuke film, benadert het onderwerp zonder het zwaar te maken...."
I rymden finns inga känslor
"...Een degelijke misdaad thriller, goed verhaal, goed gespeelde personages...."
Jägarna 2
"...Prachtige film! Het lied dat als een rode draad door de film loopt is [url=https://www.youtube.com/watch?v=habWYM364RA&list=RDhabWYM364RA&index=1]Quizás Quizás Quizás van Nat King Cole[/url]. De engelse vertaling is: I am always asking you......"
In the Mood for Love

laatste ratings

watchlist

Magalaan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.